13 Mac 2014

Kedai Makan Sedap Di Paka

13.3.2014

Assalamualaikum..

tengok dah mengeliurkan
fuhh, sungguh menyelerakan bila dapat makan macam ni..hehe..

Jarang jarang je boleh makan macam ni.. Kalau selalu boleh botak kepala..Berbelanja ikut kemampuan..kihkih.. Tapi jangan la berkira sangat.. Asyik makan kat rumah je.. Nak beli ferrari ke..

Aku order makan takde la banyak pun.. Cukup cukup untuk dua orang je..
unik nama kedsi two me corner
Hehe, dah habis aku mengarut..

Sebenarnya aku nak cerita pasal kedai makan ni.. Nama kedai Two Me Corner, Unik kan..hehe.. Dulu, masa aku bujang boleh dikatakan hari hari aku makan sini.. Sedap wei.. Tapi sekarang ni jarang jarang je la..

Kedai simple tapi bersih.. Harga pun berpatutan.. Kalau kat Paka ni kebanyakannya mahal mahal.. Lokasinya kat Bukit Merah.. Sebelum nak masuk simpang hairway Pantai Timur.. Hairway yang baru buka tu la..

Buka sebelah petang sampai tengah malam..

Emm, Kalau datang Paka ni.. Teringin nak makan atau minum, Elok la singgah singgah kat kedai Two Me Corner.. Tak rugi..hehe.

23 comments:

  1. Assalamualaikum jie, Terengganu ek? haihhh terliur sheila tengok makanan sedap. jie, takda buh iklan nuffnang ke? kalau ada boleh sheila klik tabung jie kat sini ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslam..jie tak psang lak iklan ni..

      Padam
  2. Wahh.. menarik ni.. boleh singgah nnti klu ada ke sana.. thanks sharing Jie.. :)

    BalasPadam
  3. memang tak pernah singgah makan kat Paka kalau balik terengganu..

    BalasPadam
  4. Masakan aper yg sedap kat situ Jie? tengok makanan terliur lakk!.. adehhh.. :D

    BalasPadam
  5. amboi..kemain promote..tengok menu tu nampak sedap

    BalasPadam
  6. wajib try nnt..slalunya kitaorg p kat kdai mkn Sabar Menunggu...mmg kne sabar kt kdai tu..huhu

    BalasPadam
  7. sedap juga menu tu..nanti akak datang sana jie belanja makan tau?

    BalasPadam
  8. salam singgah. nama pun dah unik. memang mudah orang nak ingat tu ^_^

    BalasPadam
  9. Simple tapi nampak macam best je...Nama restaurant tu unik...

    BalasPadam
  10. Ada lagi ke kedai ni, masih beroperasi ya, mana tahu boleh sampai ke Paka pula lepas ni kan?

    BalasPadam