Kedai Makan Sedap Di Paka

13.3.2014

Assalamualaikum..
tengok dah mengeliurkan
fuhh, sungguh menyelerakan bila dapat makan macam ni..hehe..

Jarang jarang je boleh makan macam ni.. Kalau selalu boleh botak kepala..Berbelanja ikut kemampuan..kihkih.. Tapi jangan la berkira sangat.. Asyik makan kat rumah je.. Nak beli ferrari ke..

Aku order makan takde la banyak pun.. Cukup cukup untuk dua orang je..
unik nama kedsi two me corner
Hehe, dah habis aku mengarut..

Sebenarnya aku nak cerita pasal kedai makan ni.. Nama kedai Two Me Corner, Unik kan..hehe.. Dulu, masa aku bujang boleh dikatakan hari hari aku makan sini.. Sedap wei.. Tapi sekarang ni jarang jarang je la..

Kedai simple tapi bersih.. Harga pun berpatutan.. Kalau kat Paka ni kebanyakannya mahal mahal.. Lokasinya kat Bukit Merah.. Sebelum nak masuk simpang hairway Pantai Timur.. Hairway yang baru buka tu la..

Buka sebelah petang sampai tengah malam..

Emm, Kalau datang Paka ni.. Teringin nak makan atau minum, Elok la singgah singgah kat kedai Two Me Corner.. Tak rugi..hehe.

{ 23 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 14 Mac, 2014 09:38
Assalamualaikum jie, Terengganu ek? haihhh terliur sheila tengok makanan sedap. jie, takda buh iklan nuffnang ke? kalau ada boleh sheila klik tabung jie kat sini ~~~
Khir Khalid Khir Khalid 14 Mac, 2014 09:46
Wahh.. menarik ni.. boleh singgah nnti klu ada ke sana.. thanks sharing Jie.. :)
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 14 Mac, 2014 10:59
memang tak pernah singgah makan kat Paka kalau balik terengganu..
acik idah acik idah 14 Mac, 2014 12:13
Masakan aper yg sedap kat situ Jie? tengok makanan terliur lakk!.. adehhh.. :D
Mar Mansor Mar Mansor 14 Mac, 2014 12:45
amboi..kemain promote..tengok menu tu nampak sedap
Zu Far Zu Far 14 Mac, 2014 12:52
wajib try nnt..slalunya kitaorg p kat kdai mkn Sabar Menunggu...mmg kne sabar kt kdai tu..huhu
Kathy R'bain Kathy R'bain 14 Mac, 2014 14:09
sedap juga menu tu..nanti akak datang sana jie belanja makan tau?
Umi Nazrah Umi Nazrah 15 Mac, 2014 17:21
salam singgah. nama pun dah unik. memang mudah orang nak ingat tu ^_^
RDZ Z RDZ Z 23 Mac, 2014 19:13
Simple tapi nampak macam best je...Nama restaurant tu unik...
Jie Susanos Jie Susanos 31 Mac, 2014 22:53
wslam..jie tak psang lak iklan ni..
Jie Susanos Jie Susanos 31 Mac, 2014 22:56
haha..bsan tgu kat sana..
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 29 Mac, 2016 15:38
Ada lagi ke kedai ni, masih beroperasi ya, mana tahu boleh sampai ke Paka pula lepas ni kan?