04 Mac 2014

Bila Mandi Kolam

4.3.2014

Assalamualaikum..

Kolam Best
Terliur tak tengok kolam renang.. Aku meleleh dah air liur tengok kolam renang..haha.. Kali terakhir mandi kolam masa kecil kecil dulu.. Rasa 15 tahun dah kot.. Tengok tu dah lama kan..haha.. Takde la, aku melawak je.. Korang jangan percaya..

Balik kerja pagi takdi, rehat rehat jab kat rumah.. Dalam tengah hari, call member ajak pergi gym..Fuh bestnya badan bila keluar peluh ni.. 



Entah la, time borak borak.. Member ajak mandi kolam.. Aku terus setuju je.. Maklum la kolam bersebelahan dengan pusat gym..

Huhu,bestnya boleh berenang.. Rasa macam kanak kanak lak.. Kolam ni tak dalam tau, paras dada aku je.. Kalau budak budak boleh lemas ni..

Emm, petang petang.. Ramai kanak kanak mandi, risau gak kalau takde pegawasan dari orang dewasa ni..

18 comments:

  1. teringgat kisah 20 tahun yang lepas (kali pertama dan terakhir). Ada game dalam kolam macam tu. MET dapat tempat yang dalam, apa lagi....tenggelamlah.......

    Itu kisah dulu-dulu....

    BalasPadam
  2. Nak percya..tp tgk air lior meleleh tu terus rasa sesuatu sgt..haha.. Tak baik tipu..dose weh :p

    BalasPadam
  3. mengimbau zaman kanak-kanak..hihi..kalau jumpa kolam, sah tak nak keluar

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum jie, dulu mandi kat sungai je takpun parit besar. hahaha kolam ni standard orang kaya je mandi. hehehe tapi bila dah besar ni, duk apartment pun ada kolam. bolehlah nak merasa mandi dan berenang kuak lentang. hiewhiew ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat kg la lg sronok..leh mdi sungai..

      Padam
  5. jenis takut air.
    masuk dlam air rasa nk lemas. g waterpack pun jd tukang jg anak2 sedara mara..

    BalasPadam
  6. Lama dah xmandi kolam. Rindu nak berenang. Haish.

    BalasPadam
  7. Wahh syok Jie mandi kolam terutama bila time panas2 ni.. :)

    BalasPadam
  8. mandi kolam memang best..siap verangan jadi orang kaya ada swimming pool tepi rumah..muahaha

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. time xde org ni..jie je yg mdi..

      Padam