Bila Mandi Kolam

4.3.2014

Assalamualaikum..
Kolam Best
Terliur tak tengok kolam renang.. Aku meleleh dah air liur tengok kolam renang..haha.. Kali terakhir mandi kolam masa kecil kecil dulu.. Rasa 15 tahun dah kot.. Tengok tu dah lama kan..haha.. Takde la, aku melawak je.. Korang jangan percaya..

Balik kerja pagi takdi, rehat rehat jab kat rumah.. Dalam tengah hari, call member ajak pergi gym..Fuh bestnya badan bila keluar peluh ni.. 



Entah la, time borak borak.. Member ajak mandi kolam.. Aku terus setuju je.. Maklum la kolam bersebelahan dengan pusat gym..

Huhu,bestnya boleh berenang.. Rasa macam kanak kanak lak.. Kolam ni tak dalam tau, paras dada aku je.. Kalau budak budak boleh lemas ni..

Emm, petang petang.. Ramai kanak kanak mandi, risau gak kalau takde pegawasan dari orang dewasa ni..

{ 18 comments.. read them below or add one }

mak ieteng mak ieteng 05 Mac, 2014 00:15
teringgat kisah 20 tahun yang lepas (kali pertama dan terakhir). Ada game dalam kolam macam tu. MET dapat tempat yang dalam, apa lagi....tenggelamlah.......

Itu kisah dulu-dulu....
Chot Chot 05 Mac, 2014 00:45
Nak percya..tp tgk air lior meleleh tu terus rasa sesuatu sgt..haha.. Tak baik tipu..dose weh :p
Mar Mansor Mar Mansor 05 Mac, 2014 09:02
mengimbau zaman kanak-kanak..hihi..kalau jumpa kolam, sah tak nak keluar
Sheila Salim Sheila Salim 05 Mac, 2014 10:02
Assalamualaikum jie, dulu mandi kat sungai je takpun parit besar. hahaha kolam ni standard orang kaya je mandi. hehehe tapi bila dah besar ni, duk apartment pun ada kolam. bolehlah nak merasa mandi dan berenang kuak lentang. hiewhiew ~~~
Petak Bunga Petak Bunga 05 Mac, 2014 10:31
jenis takut air.
masuk dlam air rasa nk lemas. g waterpack pun jd tukang jg anak2 sedara mara..
tiey smilez tiey smilez 05 Mac, 2014 11:55
Lama dah xmandi kolam. Rindu nak berenang. Haish.
Khir Khalid Khir Khalid 05 Mac, 2014 13:47
Wahh syok Jie mandi kolam terutama bila time panas2 ni.. :)
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 05 Mac, 2014 16:59
mandi kolam memang best..siap verangan jadi orang kaya ada swimming pool tepi rumah..muahaha
Jie Susanos Jie Susanos 11 Mac, 2014 19:40
kat kg la lg sronok..leh mdi sungai..
Jie Susanos Jie Susanos 11 Mac, 2014 19:41
hehe..nti berpeluang la tu..
Jie Susanos Jie Susanos 11 Mac, 2014 19:42
huhu..best la jdi org kaya
Jie Susanos Jie Susanos 11 Mac, 2014 19:43
time xde org ni..jie je yg mdi..