Peminat Bola Sepak

19.2.2014

Assalamualaikum..
Perghh, berbaloi aku datang Stadium Selayang ni..

Lagi berbaloi beratur panjang semata-mata nak beli tiket bola sepak antara Kelantan lawan PKNS.. Peminat setia katakan..hehe.. Korang caya tak..

hehe.. Takde la, aku gurau je.. Tak larat aku nak drive jauh2 semata2 nak tengok bola.. Rasa buang masa.. Baik tengok live kat TV, lagi power..

Tapi aku sokong peminat yang drive jauh2 semata2 nak bagi sokongan pada pasukan masing2.. Peminat setiakan.. Aku tabik peminat macam ni..hehe.. Ini baru nak menaikkan bola sepak negara kita..

Best tengok Kelantan lawan PKNS semalam.. Saling berbalas jaringan..

Bagi aku sebagai peminat Kelantan.. Berdebar-debar gak.. Tapi nasib menyebelahi Kelantan dengan agregat 6-5.. Pemain PKNS memang terbaik, lebih2 lagi penyerang import..

Tahniah 4 pasukan ke separuh akhir Piala FA..

{ 20 comments.. read them below or add one }

ctfand ctfand 19 Februari, 2014 16:40
sejak tinggalkan astro dan pakai unifi, susah dah dah nak tengok bola kat tv. hypptv tak beli kot siaran bola kat tv1. streaming pulak sangkut. maybe sbb ramai tengok online jugak..
Khir Khalid Khir Khalid 19 Februari, 2014 21:24
Semoga semangan kesukanan berterusan dgn kebaikan semuanya.. :)
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 21 Februari, 2014 13:08
Ada tengok live di TV 1..memang sengit perlawanan..
Jie Susanos Jie Susanos 22 Februari, 2014 11:59
huhu..kena jdi pminat bola la..
acik idah acik idah 25 Februari, 2014 12:38
:D Tak mengikuti perkembangan bola pun... hik3x...
Petak Bunga Petak Bunga 26 Februari, 2014 14:57
semnagt jgk tengok bola. tp x pernah smpai stadium.
Kathy R'bain Kathy R'bain 02 Mac, 2014 21:44
tahniah kelantan..hehehe..