Kedai ECO Serendah 2 Ringgit

10.2.2014

Assalamualaikum..


Semalam macam biasa la, bila ada masa lapang sikit.. Aku tak keseorangan, semalam ada teman..hehe.. Tak macam tengok Robocop hari tu.. Sorang2 dalam pawagam tapi berbaloi layan movie tersebut..
Macam biasa lagi, lokasi Dungun..

Pergh, perjalanan nak sampai sana memang memenatkan.. Jem sana sini..hehe.. Takde la, gurau jer.. Macam la aku ni nak pergi Kuala Lumpur..

Suka pergi kedai ni.. kebanyakkan barang2 nya serendah 2 ringgit.. Antara barang yang dijual pinggang, air minuman, barang dapur dan sebagainya..

Jimat tu.. Terutama nak save macam aku..hehe..

p/s - on the way Bangi hari ni..

{ 16 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 10 Februari, 2014 13:47
wah serendah 2 ringgi menarik ni...
Mar Mansor Mar Mansor 10 Februari, 2014 14:15
sama la..selalu cari barang g kedai rm2..
Lea Azleeya Lea Azleeya 10 Februari, 2014 14:28
waaaa murahhh.. boleh pengsan klu p kat sini.... hikhik..
mama amir mama amir 10 Februari, 2014 15:22
memang best g kedai camni...kat hulu langat ada satu...
bole rambang mata dibuatnya...hehehe
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 12 Februari, 2014 02:11
susah nak dapat harga murah macam tu sekarang ini.. p.s: baru perasan, jie dah tukar domain dotcom ya? tahniah ya.. semoga terus success.. :D
Khir Khalid Khir Khalid 12 Februari, 2014 03:58
Mmg setiap org kena berjimat cermat skrng ni.. tak kisahlah harga asalkan murah & ada kualiti tu dah ok sgt dah kan Jie..
Ainim Suju Ainim Suju 12 Februari, 2014 23:08
murahnya..susah nak jumpa kedai murah macam ni
Sukma Haron Sukma Haron 13 Februari, 2014 16:54
suka terjah kedai begini....kat sini pun ada kedai macam nie...tapi ada jugak harganya lebih dari rm 2.00...so kena tengok betul-betul...
Farrah MF Farrah MF 28 Ogos, 2015 01:10
Kat area saya tak de kedai Eco ni :)
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 10 Mac, 2016 10:57
bestnya kalau semua kedai jual RM2 ja, pastinya kedai tu untung lagi banyak kan sebab ramai orang membeli
Izni Hafiz Abdul Rashid Izni Hafiz Abdul Rashid 04 September, 2016 18:18
Sekarang nie zaman tenat... Kos sara hidup tinggi... Memang la, dari segi pendapatan ada peningkatan. Tapi kalau kos sara hidup semakin membebankan, tak guna juga sebab hidup semakin tertekan... Apa yang penting, berbelanja lah dengan cara berhemah...