10 Februari 2014

Kedai ECO Serendah 2 Ringgit

10.2.2014

Assalamualaikum..


Semalam macam biasa la, bila ada masa lapang sikit.. Aku tak keseorangan, semalam ada teman..hehe.. Tak macam tengok Robocop hari tu.. Sorang2 dalam pawagam tapi berbaloi layan movie tersebut..

Macam biasa lagi, lokasi Dungun..

Pergh, perjalanan nak sampai sana memang memenatkan.. Jem sana sini..hehe.. Takde la, gurau jer.. Macam la aku ni nak pergi Kuala Lumpur..

Suka pergi kedai ni.. kebanyakkan barang2 nya serendah 2 ringgit.. Antara barang yang dijual pinggang, air minuman, barang dapur dan sebagainya..

Jimat tu.. Terutama nak save macam aku..hehe..

p/s - on the way Bangi hari ni..

16 comments:

  1. wah serendah 2 ringgi menarik ni...

    BalasPadam
  2. sama la..selalu cari barang g kedai rm2..

    BalasPadam
  3. waaaa murahhh.. boleh pengsan klu p kat sini.... hikhik..

    BalasPadam
  4. memang best g kedai camni...kat hulu langat ada satu...
    bole rambang mata dibuatnya...hehehe

    BalasPadam
  5. susah nak dapat harga murah macam tu sekarang ini.. p.s: baru perasan, jie dah tukar domain dotcom ya? tahniah ya.. semoga terus success.. :D

    BalasPadam
  6. Mmg setiap org kena berjimat cermat skrng ni.. tak kisahlah harga asalkan murah & ada kualiti tu dah ok sgt dah kan Jie..

    BalasPadam
  7. murahnya..susah nak jumpa kedai murah macam ni

    BalasPadam
  8. suka terjah kedai begini....kat sini pun ada kedai macam nie...tapi ada jugak harganya lebih dari rm 2.00...so kena tengok betul-betul...

    BalasPadam
  9. Kat area saya tak de kedai Eco ni :)

    BalasPadam
  10. bestnya kalau semua kedai jual RM2 ja, pastinya kedai tu untung lagi banyak kan sebab ramai orang membeli

    BalasPadam
  11. Sekarang nie zaman tenat... Kos sara hidup tinggi... Memang la, dari segi pendapatan ada peningkatan. Tapi kalau kos sara hidup semakin membebankan, tak guna juga sebab hidup semakin tertekan... Apa yang penting, berbelanja lah dengan cara berhemah...

    BalasPadam