Donut Big Apple

22.2.2014

Assalamualaikum..

Sorry dua hari tak update blog..
Dah lama teringin nak merasa donut kat Big Apple.. Sebelum ni pandang kedai tu.. Bla macam tu je..hehe..

Tapi aku pelik gak.. Orang sentiasa je ada..

Bila tengok donut kat situ.. Ada pelbagai-bagai jenis..Coklat ada, bijiran pun ada, macam2 la ada..Cantik lak tu.. Aku rasa sayang je nak makan..hehe..

Ingat beli untuk cuba rasa je.. Emm, serius memang sedap donut tu..Terutama yang diseliputi coklat tu.. Rugi pulak beli sikit..

Dah la beli sikit tapi kena kongsi..haha.. Kan best kalau aku boleh bedal sorang je...

{ 20 comments.. read them below or add one }

mak ieteng mak ieteng 22 Februari, 2014 23:32
Emm..memang sedap donut yang dibeli, lembut dan gebu aje.
Kenapa kalau kita buat sendiri tak segebu itu????
Khir Khalid Khir Khalid 23 Februari, 2014 01:12
Wahh best.. lama saya tak makan donut.. :)
Normi Nieza Normi Nieza 23 Februari, 2014 12:00
sdapnya..donut bid apple..:)
acik idah acik idah 25 Februari, 2014 12:36
Errm.. jangan makan byk2 Jiee.. nanti gemukk! gula banyak tue.. :D
Aku Penghibur Aku Penghibur 25 Februari, 2014 17:28
aduhh sedapnya dah lama tak makan
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 26 Februari, 2014 09:45
Dah lama tak makan donut big apple..memang sedap..
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 26 Februari, 2014 09:52
wah.. sedap tu.. dah lama tak makan..
Liniey Nor Liniey Nor 27 Februari, 2014 20:32
wah sedapnyeee!!

LN follow sini naa!!
Smartan Dad Smartan Dad 27 Februari, 2014 22:20
It's tasty if try it once in a while.
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 28 Februari, 2014 17:13
Big Apple memang sedap. Donut dia lembut dan sudah pastilah creamnya menyelerakan.
Alynn Mueez Alynn Mueez 01 Mac, 2014 08:49
big apple kegemaran ku..sedap lembut jer.....hehhehe