22 Februari 2014

Donut Big Apple

22.2.2014

Assalamualaikum..

Sorry dua hari tak update blog..

Dah lama teringin nak merasa donut kat Big Apple.. Sebelum ni pandang kedai tu.. Bla macam tu je..hehe..

Tapi aku pelik gak.. Orang sentiasa je ada..

Bila tengok donut kat situ.. Ada pelbagai-bagai jenis..Coklat ada, bijiran pun ada, macam2 la ada..Cantik lak tu.. Aku rasa sayang je nak makan..hehe..

Ingat beli untuk cuba rasa je.. Emm, serius memang sedap donut tu..Terutama yang diseliputi coklat tu.. Rugi pulak beli sikit..

Dah la beli sikit tapi kena kongsi..haha.. Kan best kalau aku boleh bedal sorang je...

20 comments:

  1. Emm..memang sedap donut yang dibeli, lembut dan gebu aje.
    Kenapa kalau kita buat sendiri tak segebu itu????

    BalasPadam
  2. Wahh best.. lama saya tak makan donut.. :)

    BalasPadam
  3. Errm.. jangan makan byk2 Jiee.. nanti gemukk! gula banyak tue.. :D

    BalasPadam
  4. aduhh sedapnya dah lama tak makan

    BalasPadam
  5. Dah lama tak makan donut big apple..memang sedap..

    BalasPadam
  6. wah.. sedap tu.. dah lama tak makan..

    BalasPadam
  7. wah sedapnyeee!!

    LN follow sini naa!!

    BalasPadam
  8. It's tasty if try it once in a while.

    BalasPadam
  9. Big Apple memang sedap. Donut dia lembut dan sudah pastilah creamnya menyelerakan.

    BalasPadam
  10. big apple kegemaran ku..sedap lembut jer.....hehhehe

    BalasPadam