Aktiviti Berpeluh

4.2.2014

Assalamualaikum..



Aktiviti aku sekarang ni.. Sedang berjinak-jinak dan menambah pengetahuan serta menimba ilmu baru di gym.. Maklum la budak baru belajar..haha.. Gym la sangat..

Sakit-sakit.. Habis badan sakit serta lenguh.. lama tak angkat berat ni.. Angkat pun main belasah jer.. Sekarang ni cuti dulu sehari dua.. kasi pulih dulu..

Pergi gym bila ada masa lapang jer.. Ni pun gym kat area2 rumah, free pulak tu.. Nak badan berpeluh.. Badan pun rase ringan.. Nak harap berpeluh tempat kerja.. hempeh la..
Hehe..

{ 11 comments.. read them below or add one }

NASZ NASZ 04 Februari, 2014 02:00
baguslah. sihat sebab berpeluh. saya agak malas nak bersenam. suka tengok tv je. Hehehe.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com
TelingaBulat TelingaBulat 04 Februari, 2014 10:27
wow aktiviti sihat yg bagus..sejam berapa ni?
BM BM 04 Februari, 2014 11:31
Free!!? Itu sudah cukup bagus...boleh datang hari2! :D
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 04 Februari, 2014 11:37
bestnya free..kalau dkt ngan rumah nak join jugak..
Jie Susanos Jie Susanos 05 Februari, 2014 09:28
free jer...ada kmudahan kat tempat tinggal..
acik idah acik idah 05 Februari, 2014 12:45
:D Idah pun kalau ada masa akan pegi gym juga... tapi tak lama pun.. cepat bosan.. :D
Malaysia Tercinta Malaysia Tercinta 05 Februari, 2014 13:23
Dah lama tak masuk gym...20 tahun lebih :)
Zamani Abe Zamani Abe 05 Februari, 2014 22:55
baguslah dpt bersenam kan :))