04 Februari 2014

Aktiviti Berpeluh

4.2.2014

Assalamualaikum..



Aktiviti aku sekarang ni.. Sedang berjinak-jinak dan menambah pengetahuan serta menimba ilmu baru di gym.. Maklum la budak baru belajar..haha.. Gym la sangat..

Sakit-sakit.. Habis badan sakit serta lenguh.. lama tak angkat berat ni.. Angkat pun main belasah jer.. Sekarang ni cuti dulu sehari dua.. kasi pulih dulu..

Pergi gym bila ada masa lapang jer.. Ni pun gym kat area2 rumah, free pulak tu.. Nak badan berpeluh.. Badan pun rase ringan.. Nak harap berpeluh tempat kerja.. hempeh la..
Hehe..

11 comments:

  1. baguslah. sihat sebab berpeluh. saya agak malas nak bersenam. suka tengok tv je. Hehehe.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  2. wow aktiviti sihat yg bagus..sejam berapa ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. free jer...ada kmudahan kat tempat tinggal..

      Padam
  3. Free!!? Itu sudah cukup bagus...boleh datang hari2! :D

    BalasPadam
  4. bestnya free..kalau dkt ngan rumah nak join jugak..

    BalasPadam
  5. :D Idah pun kalau ada masa akan pegi gym juga... tapi tak lama pun.. cepat bosan.. :D

    BalasPadam
  6. Dah lama tak masuk gym...20 tahun lebih :)

    BalasPadam
  7. baguslah dpt bersenam kan :))

    BalasPadam