Tukar Header Pulak

13/1/2014

Assalamualaikum..

Rasa aku makin sibuk jer sekarang ni..hehe.. Akhirnya header aku betukar gak.. Macam okey jer header ni.. Baru kena dengan template blog ni, merah dengan hitam.. Nampak ganas sikit..haha..



Header sebelum ni caler hijau, tengok kat bawah.. Walaupun okey tapi x sesuai dengan template sekarang ni..


Header ni bukan aku yang buat.. Mana pandai aku guna fotoshop ni.. Tuan blog ni yang tolong buatkan.. Kalau korang nak tempah boleh la ushar blog beliau.. Tekan sini.. Kalau berkenan tempah jer dari beliau..haha..

6 comments.. read them below or add one

Bahrain Bahrain 13 Januari, 2014 20:36
cantik template terbaru ni.
cik kiera cik kiera 14 Januari, 2014 00:27
Red Red . Hihihi . Blog anda sangat kemas :)
Singgah sini ^^
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 14 Januari, 2014 12:01
kemas, simple dan senang nak baca header tu.Warnapun cantik..