28 Januari 2014

Siap Tukar Domain

28.1.2014

Assalamualaikum..

Alhamdullilah, plan aku tahun ni untuk tukar domain dari blogspot ke dot com tertunai sudah.. Dalam 2 minggu gak aku duk ushar2 web mana memberi service terbaik.. takut kena tipu..hehe.. 

Tanya orang tu, orang ni.. Nak lebih memahami pasal domain ni.. Tapi still tak paham..haha.. Terima kasih banyak2 pada kisah si dairy dan Paly kerana membantu.. Akhirnya aku pilih NetKL gak.. Bagus service diorang.. Cepat jer siap..

Semoga aku lebih bersemangat bila tukar domain ni..

10 comments:

  1. Wow!Tahniah...best lah blh ad domain sendiri ni...

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Assalamualaikum jie, alhamdullilah. pasni dah pakai domain jangan lupa singgah2 blog sheila. wakakaaaa ;p

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah Jie.. tahniah.. maaf sgt2 sbb beberapa hari ni bloglist sy mcm ada problem je.. blog Jie tak naik2 updatenya.. Semoga terus sukses ye Jie.. aamiin.. :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. masalah mcm tu mmg slalu belaku khir...sbr jer la

      Padam