Siap Tukar Domain

28.1.2014

Assalamualaikum..
Alhamdullilah, plan aku tahun ni untuk tukar domain dari blogspot ke dot com tertunai sudah.. Dalam 2 minggu gak aku duk ushar2 web mana memberi service terbaik.. takut kena tipu..hehe.. 

Tanya orang tu, orang ni.. Nak lebih memahami pasal domain ni.. Tapi still tak paham..haha.. Terima kasih banyak2 pada kisah si dairy dan Paly kerana membantu.. Akhirnya aku pilih NetKL gak.. Bagus service diorang.. Cepat jer siap..

Semoga aku lebih bersemangat bila tukar domain ni..

{ 10 comments.. read them below or add one }

ikhwan yusuff ikhwan yusuff 28 Januari, 2014 23:25
Wow!Tahniah...best lah blh ad domain sendiri ni...
Jie Susanos Jie Susanos 29 Januari, 2014 11:00
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Sheila Salim Sheila Salim 29 Januari, 2014 13:13
Assalamualaikum jie, alhamdullilah. pasni dah pakai domain jangan lupa singgah2 blog sheila. wakakaaaa ;p
Khir Khalid Khir Khalid 01 Februari, 2014 19:24
Alhamdulillah Jie.. tahniah.. maaf sgt2 sbb beberapa hari ni bloglist sy mcm ada problem je.. blog Jie tak naik2 updatenya.. Semoga terus sukses ye Jie.. aamiin.. :) :)
Jie Susanos Jie Susanos 06 Februari, 2014 10:25
masalah mcm tu mmg slalu belaku khir...sbr jer la