SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

9/1/2014

Assalamualaikum..

Ishh, tiga empat hari tak update blog rasa malas lak nak update.. Kena lama sikit ambik mood ni..hehe..

Klik banner

Okey, hari ni aku join segmen dari blogger Keira.. Aku pun baru nak kenal.. Maklum la baru kali pertama singgah blog beliau..haha.. Salam perkenalan dari aku.. Syarat pun senang jer, macam takde paksaan.. Jom join, tekan banner kat atas..

{ 18 comments.. read them below or add one }

acik idah acik idah 09 Januari, 2014 18:16
Selamat Bersegmen Jie.. & Selamat Tahun Baru.. :D
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 09 Januari, 2014 18:17
hehe x dpt mls selalu. kang blog bersawang hehe.
cik kiera cik kiera 10 Januari, 2014 00:50
Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

psst: Salam Ukhwah . Kiera follow sini jugaa :)
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 14 Januari, 2014 07:39
salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
cik kiera cik kiera 18 Januari, 2014 20:34
Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014
Izzah Norlizah Izzah Norlizah 19 Januari, 2014 05:57
Slm,,,dr segmen yg sma jg,,,bw sini & da follow skli,,,follower #394.
Da msa jenjlan g blog sy plak ya :)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
Mia Liana Mia Liana 19 Januari, 2014 10:06
salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
Amirah Nuraisyah Amirah Nuraisyah 19 Januari, 2014 11:26
assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..follow sini juga..feel free to visit back :'D Segmen Bloglist Cik kiera :)

fiqah hamed fiqah hamed 19 Januari, 2014 14:16
Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
Dhiah Dhiah 19 Januari, 2014 14:28
Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

And kalau nak menang fon yang lawa2 untuk gift someone ke , untuk diri sendiri ke , haa baik join ! handphone dia cantik gilaa ! lawa sesangat. Melting taww !! apa lagi jomm joinn GA bawah nii :D lai lai lai laii ;)

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
Hana Jalil Hana Jalil 19 Januari, 2014 15:21
Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com
FuZaiNi@$imPle@LiFe FuZaiNi@$imPle@LiFe 20 Januari, 2014 11:11
good luck dalam SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) 후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) 20 Januari, 2014 17:06
assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
NASZ NASZ 29 Januari, 2014 21:07
salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com