Cari Ketenangan Dengan Bercuti

4/1/2013

Assalamualaikum..


Huhu.. Tiba2 suka lak.. Sebelum tulis panjang2, Letak dulu picture aku dengan wife.. Seingat aku jarang benar aku letak picture sendiri dalam blog ni.. Walaupun ini blog personal..

Cuma nak bagitau korang, aku nak pergi bercuti dalam 3,4 hari ni.. Esok mungkin bertolak.. Mungkin juga blog ni akan sunyi sepi gak.. Tapi aku akan cuba update.. Tu pun kalau ada masa terluang dan yang paling penting ada intenet..hehe..

Maaf tak sempat nak blogworking blog kawan2.. Nanti aku balik, In Shaa Allah aku singgah balik.. Tapi kena slow2 la.. Doakan aku selamat pergi dan balik..

{ 7 comments.. read them below or add one }

Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 04 Januari, 2014 10:29
selamat bercuti kepada jie dan wife.. :D
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 04 Januari, 2014 10:30
selamat bercuti kepada jie dan wife.. :D
Mar Mansor Mar Mansor 04 Januari, 2014 11:05
selamat bercuti jie...skema benor gambo tu..hihi
BM BM 04 Januari, 2014 19:57
Selamat bercuti dan selamat pergi dan balik. Semoga beroleh kebahagiaan dan ketenangan.
Khir Khalid Khir Khalid 04 Januari, 2014 21:28
Slmt bercuti Jie.. semoga sentiasa ceria.. :)
Kathy R'bain Kathy R'bain 09 Januari, 2014 23:27
seronoknyer..2nd honey moon ker?