Berhati-hati Dengan Denggi Ni

31.1.2014

Assalamualaikum..

Emm, dah hujung bulan rupanya.. Esok dah masuk bulan baru.. Syukur pada Nya, tak ada apa2 perkara buruk yang berlaku pada aku sekeluarga.. 

Cuma kakak aku je masuk ICU kerana deman denggi..  dah la sedang mengandung anak pertama.. Sekarang ni dah baik, keluar hospital dah.. 

Picture ni masa sedang menunggu di luar bilik ICU hospital Kota Bharu.. Aku harap korang pun sama.. Abang, kak ipar dan adik sedang tunggu turn nak masuk tengok.. Tak boleh nak masuk ramai2..

Kakak aku kena deman denggi buat kali ke 2.. tu pasal teruk.. Merebak sampai ke paru2.. Kesian tengok dia masa dalam ICU.. Tapi syukur la, umur masih panjang.. 

Korang jangan main2 walaupun deman biasa.. Elok jumpa doctor awal2.. Aku pun dah serik dengan denggi ni..

6 comments.. read them below or add one

Abak Lorong Cinta Abak Lorong Cinta 31 Januari, 2014 18:12
In Shaa Allah... huhhhh!!! Abak selsema jeni..
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN 31 Januari, 2014 20:30
mmg kne hati2..fmly abang syira berganti2 masuk wad
Qaseh Wee Qaseh Wee 01 Februari, 2014 21:28
semoga anak dalam kandungan terselamat dan ibunya cepat sembuh ... aaamin .
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 04 Februari, 2014 14:57
semoga cepat sembuh..bahaya denggi ni..