Banyaknya Link Mati

21.1.2014

Assalamualaikum..


Malam ni baru boleh update blog dan blogworking sikit2.. Sorry kat kawan2 semua, sekarang ni macam tak boleh nak aktif mana.. Ada jer gangguan..hehe..


Masa blogworking hari tu.. Singgah kat blog Kak Kathy, beliau bercerita tentang link mati yang berada dalam blog dan akibat kalau tak membuangnya.. Kalau korang nak tau lebih lanjut pasal ni.. Sila godek2 entry blog beliau..Kak lebih pro pasal ni..hehe.. 

Link blog http://coretanhatikathy.blogspot.com/

wah, banyak gak link mati yang berada dalam blog aku ni.. Kesemuanya ada 46.. Jenuh gak aku nak membuangnya.. Picture kat atas tu antara sebahagiannya.. Aku dah buang sikit2, pening anak mata nak mencarinya...

Cek broken link http://www.brokenlinkcheck.com/

{ 14 comments.. read them below or add one }

Abe Kie Abe Kie 21 Januari, 2014 22:15
Thanks for the info. Nanti abe buat spring cleaning. Ada blog yg abe folo tu dah setahun x update. Kena remove kot?
Kathy R'bain Kathy R'bain 21 Januari, 2014 22:44
hmm..lepas dah clear tu jie scan lagi..kalau ada lagi buang lagi...sebab website tu tak boleh cek lebih dari 3000 webpages utk satu² masa...kena betul² sampai 0 broken link..baru selesai..
Sheila Salim Sheila Salim 22 Januari, 2014 10:15
Assalamualaikum, huwaa kantoi ada link domain sheila. ahhaha sorry jie. nanti sheila pun nak cuba buang link mati ni. thanks sharing (",)
Normi Nieza Normi Nieza 22 Januari, 2014 11:21
cik nor dah buat tp sparuh jalan..berpinar mata nak mencari..haha
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 22 Januari, 2014 11:27
dah scan juga ada 80++.. insya-Allah kalau ada masa nanti baru nak check dan buang satu-satu..
msredcheesecake msredcheesecake 22 Januari, 2014 16:20
akk baru buat last week... pengsan nak buang broken link...
QV QV 23 Januari, 2014 00:06
baru nak buat . ada masa ke idak nih ...
acik idah acik idah 23 Januari, 2014 14:52
Ada 1 jerr... boleh setell... :D