Wayang Mana Nak Tengok Dulu

26/12/2013

Assalamualaikum..
Apa khabar korang, Hari ni aku cuti, mesti bosan duduk rumah kan.. Aku plan hari ni nak tengok wayang.. Rasanya dah lama tak tengok.. Last hari tu movie Thor.. Memang syok dilayan..hehe..

Ada 2 movie tapi tak tahu nak pilih mana dulu.. Jalan cerita dua2 movie tu macam best jer.. Salah satunya..

47 Ronin

Cerita ni penuh dengan aksi, kalau tengok trailernya memang awesome.. Syok kalau tengok wayang genre macam ni.. Rasa puas hati..

Walking With Dinosaurs The Movie

Yang ni pulak animasi 3D.. Tertarik dengan jalan ceritanya pasal watak utama dilahirkan kecil dari dinasour2 lain.. Kena tengok dulu ni baru boleh cerita lebih..hehe.. Kalau korang yang mana dulu..

{ 12 comments.. read them below or add one }

Azlealee Bashir Azlealee Bashir 26 Disember, 2013 12:17
Tengok keadaanlah, kalau bawak anak2 mesti tengok Walking With Dinosaurs The Movie..
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 26 Disember, 2013 12:35
ronin! sbb ada keanu reeves hehehehe
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah 26 Disember, 2013 12:51
zara nk tgk 47 ronin tu.. mcm best jek
TelingaBulat TelingaBulat 26 Disember, 2013 15:21
tb rase better ronin 47..tb da tgk da..cer tgk review tb..mmg best xrugi.
acik idah acik idah 26 Disember, 2013 16:20
Idah dari minggu lepas lagi dok survey nak bawak anak2 pegi tengok wayang cerita Frozen... tapi manjang penuh jerr...! :(
Khir Khalid Khir Khalid 27 Disember, 2013 01:16
Layan 47 ronin dulu lah.. :D
Qristal Llove Qristal Llove 29 Disember, 2013 00:48
walaupun comment lmbt tapi tengok walking with dinasour.. sebab sgt comel