Singgah Beli Pizza

29/12/2013

Assalamualaikum..

Apa khabar semua, semalam tak boleh nak update blog.. Wifi kat rumah buat hal.. Bikin aku tension jer..hehe..Lupakan jer pasal wifi ni..


Best lak petang takdi keluar jalan2, tengok2 pantai tapi angin kuat betul tapi seronok lepak situ jab takdi..hehe..

Time on the way balik, singgah beli pizza.. Pizza segera jer, bukan pizza hut tau..hehe.. Teringin nak makan..

Sarapan malam ni, sekarang ni pun dah selamat dalam perut..haha.. Sambil2 tu layan berita.. Rase lapar lagi la, cam tak cukup jer pizza tu..hehe.

4 comments.. read them below or add one

Khir Khalid Khir Khalid 29 Disember, 2013 21:52
Kdg2 makan pizza biasa lebih menyelerakan dari pizza hut.. hujung minggu yg cukup santai.. :)