Seminar Dari Dr Azizan Osman

6/12/2013

Assalamualaikum..

Salam jumaat semua,ingatkan hujan dah berhenti, tengok sinar matahari pagi takdi.. Suka jer.. Tapi sekejap lak, sekarang ni hujan lebat dah.. Emm, bersyukur la kita..

Korang mesti kenal Dr Azizan Osman kan.. Usahawan berjaya dan selalu bagi ceramah macam mana nak berjaya dalam perniagaan.. Aku memang teringin nak pergi seminar beliau.. Nak asah bakat jadi peniaga lak..haha..

Jom daftar seminar beliau.. Kalau tengok web beliau macam free jer.. Tapi tak tau kot2 kena bayar lak.. Aku daftar dah.. Harap2 terpilih..hehe..

Ada 5 negeri yang terpilih untuk seminar beliau.. Korang masuk jer la web beliau kalau nak tau tempat mana..


Rujuk link ni.. Tekan sini..

{ 9 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 06 Disember, 2013 12:57
baru pergi bulan lepas di johor bahru...selalu kalau mini seminar dia buat free...tapi kalau yang seminar 2-3hari tu berbayar la...klu betul2 nak berjaya dalam perniagaan..memang betu2 boleh ikut seminar dia...
Mia Liana Mia Liana 06 Disember, 2013 13:13
wahhh.. macam best je. kak mia belum pernah pergi lagi.... huhuhuh
Qaseh Wee Qaseh Wee 06 Disember, 2013 16:12
4 org anak buah saya dah join seminar nih . byk tips yg berguna mrk kongsikan ...
Dhia Dirham Dhia Dirham 06 Disember, 2013 17:53
peluang jangan dilepaskan :)
Khir Khalid Khir Khalid 06 Disember, 2013 20:43
Semoga Jie terus berjaya.. aamiin
Aku Penghibur Aku Penghibur 06 Disember, 2013 21:10
semoga berjaya.. bagus seminar nie
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 07 Disember, 2013 15:59
Tak pernah pergi lagi tapi dengarnya program ni popular dan hebat.
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 08 Disember, 2013 13:36
Kalu bw 3 org msk free lazim nyer