Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com

12/12/2013 
Assalamualaikum..

Apa khabar korang.. Emm, mula2 aku berblog dulu untuk suka2, nak cari duit lebih.. Ingatkan senang nak cari duit dengan blog ni.. Rupa2 nya hampeh, Rasa nak ketuk kepala dengan tukul jer..haha.. Banyak susah woo.. Tapi itu dulu la..

Makin lama makin seronok pulak ada blog ni.. Minat untuk menulis, berkongsi cerita atau isu2 semasa dengan korang, yang penting kawan2 makin ramai dalam dunia maya ni.. 

Emm, tahun depan harap blog aku makin dikenali dan aku kena berusaha lebih kuat lagi.. Ada usaha, ada kejayaan..

{ 15 comments.. read them below or add one }

Sobri Yaacob Sobri Yaacob 12 Disember, 2013 12:48
salam bro..
ar ah nak wat duit dgn blog memang susah..
anyway good luck :)
acik idah acik idah 12 Disember, 2013 14:47
Dulu2 idah tak pernah terfikir yg blog nie boleh buat duit... :D

Good Luck yer Jie...!

Aku Penghibur Aku Penghibur 12 Disember, 2013 17:30
terima kasih kerana sertai segmen ini ^_^ biasalah tu .teruskan berblog ye
BM BM 12 Disember, 2013 21:31
Teruskan semangat berblogging!
Selamat bersegmen dan semoga berjaya
ohpemandu ohpemandu 12 Disember, 2013 22:17
Insyallah boleh lebih popular tu..
Khir Khalid Khir Khalid 13 Disember, 2013 01:31
In shaa Allah.. semoga Jie terus sukses.. aamiin.. :)
julia jamaludin julia jamaludin 13 Disember, 2013 09:23
selamat bersegmen. tag awak dekat sini ---> http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/12/havoc-giveaway-by-isabella-idura.html
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 14 Disember, 2013 19:32
Teruskan usaha. Semoga berjaya.
Cik Ash Cik Ash 15 Disember, 2013 02:40
assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 17 Disember, 2013 21:06
jangan putus asa ya.. BBL pun join. datang nak wish gud luck

My recent post : Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? by AkuPenghibur.com
Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin 24 Disember, 2013 14:45
datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya!
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 26 Disember, 2013 22:23
salam gud luck awak, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html