Header Ads

Penghargaan Untuk Blogger

14/12/2013  

Assalamualaikum..

Apa khabar kalian semua, Hari ni berlangsungnya event blogrr untuk blogger2 di Malaysia ni yang berlangsung di MIECC, MINES.. (time aku update blog ni mungkin dah habis..hehe..) Yang penting, ada award untuk blogger.. Ada banyak kategori, Siapa la yang menang nanti..


Mesti yang ramai join event tersebut.. Kan best kalau aku boleh pergi gak.. Dapat gak jumpa blogger2 otai dan dapat berkenalan dengan kawan2 yang selama ni berhubung dalam blog jer.. Nak buat macam mana, dah takde jodoh..

Tahniah siapa2 yang menang nanti..

6 ulasan:

  1. Tahniah, kepada para pemenang. Pasti ada yang update keputusannya nanti.

    BalasPadam
  2. kat sebelah jer nih . kita blogger x popular , x de yg jemput pun ... heheheee

    BalasPadam
  3. Tahniah kpd pemenang.. semoga terus berjaya.. :)

    BalasPadam