25 Disember 2013

PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN

25/12/2013

Assalamualaikum..

Join segmen dari kak kathy.. Moga terpilih jadi bloglist beliau.. Syarat2 pun senang jer.. Hujung2 tahun ni ramai lak buat segmen.. Teringin nak buat segmen gak..hehe.. Jom join segmen beliau..

http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html
 
SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN | Alhamdulillah.Disember tiba lagi.tibalah masanya kathy untuk melancarkan Segmen Pencarian Bloglist 4 Bulan. Kali ini seramai 25 orang blogger akan di pilih menghiasi Kathy Bloglist  dalam Kategori 4 bulan (Januari-April 2014).


Jika penyertaan melebihi 25 orang,maka kathy akan membuat pilihan,sebaliknya jika kurang atau cukup2 25 orang,kesemuanya akan di bloglist. Seperti biasa ada syarat2nya untuk melayakkan diri join segmen ini.ada juga hadiah misteri menanti 2 peserta yang bertuah. :)


SYARAT PENYERTAAN:

1. seorang blogger dan aktif berblog.


2. beri tajuk segmen "PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN".


3. follow blog  Coretan Hati  dan  Diari Resipi.


4. add G+  Kathy R'bain.


5. like pages facebook :-




6. sesiapa yang berjaya menjadi rakan bloglist kathy,di minta agar dapat masukkan link blog kathy dalam bloglist korang juga.


 7. segmen bermula 23.12.13-30.12.2013 jam 12 tengahmalam.

7 comments:

  1. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/pencarian-bloglist-4-bulan-by-kathy.html

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya. Saya pun baru sertai.

    BalasPadam