Menghilangkan Stress Dengan Game

17/12/2013 

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, Alhamdulilah selamat gak samapai Paka.. Rasa tak cukup jer balik bercuti sekarang ni.. Rasa cepat sangat.. Tap rindu rumah kat sini lak..hehe.. Macam2 jer aku ni..
Ni la kerja aku sehari dua duduk kat kampung ni.. Kalau takde pergi mana2, asyik dengan game jer.. Syok tau main game bola ni.. Hilang stress aku, lebih2 lagi anak saudara pun balik gak.. Memang kebabow la..haha..

Korang tengok reaksi anak saudara aku, budak yang kecik tu.. Fuh, bila dapat main.. Kepala tu macam tak leh control jer..haha..

Memang gembira bila dapat berkumpul macam ni.. Ingat lak masa2 aku kecik2 dulu.. Walaupun duit penting, family lagi penting kan.. Betul tak..hehe..

{ 10 comments.. read them below or add one }

cik yaya cik yaya 17 Disember, 2013 22:07
memang bila main game kurang la strees kita sebab tak perlu pk pape tp ada gak yang stress bila kalah..haha
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 17 Disember, 2013 22:58
Saya tak pandai sangat main game bola ni.
TelingaBulat TelingaBulat 18 Disember, 2013 10:15
ade geng mmg best la men gamee..
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 18 Disember, 2013 11:25
dulu ya..tp skrg stress = tidooooo
Azlealee Bashir Azlealee Bashir 18 Disember, 2013 13:16
Best jadi budakkan tak ade stress langsung..ingat nak main je..
Azlan Strider Azlan Strider 18 Disember, 2013 14:43
betul tu...main game boleh menghilangkan stress..tapi kadang kala kalau tak dapat masuk next level boleh stress gak..hehehe

Regards,
-Strider-
nae nematoda nae nematoda 18 Disember, 2013 15:23
tua ke muda ke, bila main game, semua benda lupa...haha
acik idah acik idah 18 Disember, 2013 15:47
Errmm.. idah tak suka la main game kat tv nie... tapi kalau kat pc/hp punya tu suka...
ada ps2 kat rumah... since beli ada la kot pakai 3-4 kali.. pastu berbungkus jer.. tak bukak2... :)
Qaseh Wee Qaseh Wee 18 Disember, 2013 19:27
game utk hilang stress mmg berkesan cuma takut tak leh nak berhenti lak ... heheheee .
Kathy R'bain Kathy R'bain 18 Disember, 2013 20:59
tak pandai main game,baik kat tv atau kat mana2..hehehe..