Lama Tak Makan Burger Mcd

2/12/2013

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, harap semua sihat.. Best bila dapat cuti, ni asyik kerja jer.. Semalam aku off.. Apa lagi, mesti keluar jalan2 kan..hehe..

Seronok bila dapat jalan2 ni.. Walaupun dekat2 kawasan rumah jer, lebih2 lagi asyik hujan jer..Emm, Kemaman pun dah banjir.. Nasib baik masa aku pergi takde lagi..

Lebih2 lagi tekak ni teringin nak makan burger Mcd.. Sebelum balik berhenti makan dekat mcd kerteh.. Sebenarnya nak makan G wrap tapi dah takde la pulak..

Bahan jer la yang macam gambar dekat bawah ni.. Lupa lak nama apa, susah nak sebut..hehe.. Tapi memang sedap..



Risau dengan banjir ni, takut tak boleh balik kampung..

{ 11 comments.. read them below or add one }

adk dayah adk dayah 02 Disember, 2013 21:25
dayah pun da brape hari asyik mkn mcd jr..mkin bambam la..huhuhu pilihan utama double cheese burger,,terbaik hehehe
Khir Khalid Khir Khalid 02 Disember, 2013 21:30
Wah.. sedap pulak tengok time2 hujan kt sini skrng.. best.. :)
BM BM 02 Disember, 2013 22:16
Dah lupa rasa burger McD...Lama sgt xmakan dan dah xde keinginan lagi doh, mungkin faktor usia kot.
NURSHAKIRA ABDUL HALIM NURSHAKIRA ABDUL HALIM 03 Disember, 2013 09:00
HEHEHE Shakira pun suka juga McD ni.. Paling selalu laris kat anak tekak ni Double Cheese Burger, GCB dengan Chicken Spicy McDeluxe :)
Jie Susanos Jie Susanos 03 Disember, 2013 10:52
huhu..jgn kata cm tu lak..mgkin xde keinginan tu lagi..
TelingaBulat TelingaBulat 03 Disember, 2013 12:05
tb pon lame xmkn..nnti la nk carik gak
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah 03 Disember, 2013 12:11
alahaaii.. pop rock giler dah perut zara tgk mcd ni.. terasa lmbt masa blalu .. xsabo nak rest ! Btw, slmt mjamu selera.. hikhik..