02 Disember 2013

Lama Tak Makan Burger Mcd

2/12/2013

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, harap semua sihat.. Best bila dapat cuti, ni asyik kerja jer.. Semalam aku off.. Apa lagi, mesti keluar jalan2 kan..hehe..

Seronok bila dapat jalan2 ni.. Walaupun dekat2 kawasan rumah jer, lebih2 lagi asyik hujan jer..Emm, Kemaman pun dah banjir.. Nasib baik masa aku pergi takde lagi..

Lebih2 lagi tekak ni teringin nak makan burger Mcd.. Sebelum balik berhenti makan dekat mcd kerteh.. Sebenarnya nak makan G wrap tapi dah takde la pulak..

Bahan jer la yang macam gambar dekat bawah ni.. Lupa lak nama apa, susah nak sebut..hehe.. Tapi memang sedap..



Risau dengan banjir ni, takut tak boleh balik kampung..

11 comments:

  1. dayah pun da brape hari asyik mkn mcd jr..mkin bambam la..huhuhu pilihan utama double cheese burger,,terbaik hehehe

    BalasPadam
  2. Wah.. sedap pulak tengok time2 hujan kt sini skrng.. best.. :)

    BalasPadam
  3. Dah lupa rasa burger McD...Lama sgt xmakan dan dah xde keinginan lagi doh, mungkin faktor usia kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..jgn kata cm tu lak..mgkin xde keinginan tu lagi..

      Padam
  4. HEHEHE Shakira pun suka juga McD ni.. Paling selalu laris kat anak tekak ni Double Cheese Burger, GCB dengan Chicken Spicy McDeluxe :)

    BalasPadam
  5. tb pon lame xmkn..nnti la nk carik gak

    BalasPadam
  6. alahaaii.. pop rock giler dah perut zara tgk mcd ni.. terasa lmbt masa blalu .. xsabo nak rest ! Btw, slmt mjamu selera.. hikhik..

    BalasPadam