Kena Pergi Klinik Lagi

8/12/2013

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, moga dalam keadaan sihat sentiasa.. Makin dekat hujung2 bulan ni.. Banyak ujian yang menimpa aku.. Ujian pencipta pada hamba2 nya.. Mungkin aku terlalu alpa dengan duniawi hingga melupakannya..

Start dengan 2 orang adik aku, kena deman denggi, lepas tu kakak dengan aku kena lak.. Tapi aku seorang jer kena tahan di wad.. Rujuk entry bawah..

Lepas tu, korang tengok picture atas tu.. Baru 2 atau 3 hari lepas pergi klinik..Isteri aku pulak gatal2 seluruh badan.. Tak sanggup aku tengok dia duk garu2 ni.. Nasib baik doktor kata takde apa2, alergik kot..

Emm, risau bila family kena apa2 musibah ni..

{ 8 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 08 Disember, 2013 22:25
Allahuakbar.. mudah2an dilindungi sentiasa.. aamiin..
ikhwan yusuff ikhwan yusuff 08 Disember, 2013 22:42
mudah-mudahan segalanya selamat..
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 09 Disember, 2013 10:01
get well soon...sekrang nie dah musim pelbagai penyakit...
Qaseh Wee Qaseh Wee 09 Disember, 2013 12:49
semoga cepat sembuh ... aaamin . musim hujan ni mmg kena bermusuh sikit dgn nyamuk .
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 11 Disember, 2013 13:04
semoga dilindungi oleh Allah dan semoga sembuh dari penyakit..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 14 Disember, 2013 19:38
Perlu ambil langkah berjaga-jaga. Eloklah pergi klinik awal.