22 Disember 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

22/12/2013

Assalamualaikum..

Klik banner

Selamat hari jadi Eraz.. Semperna hari jadi beliau hari ni, beliau menjanjur segmen ringkas.. Jom terjah Blog beliau.. Beliau seorang guru dan banyak info2 yang menarik di blog beliau.. Rugi kalau korang tak terjah..

Berita gembira, tahun ni beliau telah dikurniakan bayi perempuan yang comel bernama Zara.. Nak tengok bayinya.. Sila terjah blog beliau.. Apa tunggu lagi, jom join segmen beliau..

11 comments:

  1. selamat ulang tahun kepada blogger eraz

    BalasPadam
  2. ouh blogger ni.. kenal2 :D

    amal singgah sini.. amal follow blog ni :)
    jemput singgah dan komen blog amal

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    BalasPadam
  4. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    BalasPadam
  5. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  6. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  7. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  8. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    BalasPadam