Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

22/12/2013

Assalamualaikum..

Klik banner

Selamat hari jadi Eraz.. Semperna hari jadi beliau hari ni, beliau menjanjur segmen ringkas.. Jom terjah Blog beliau.. Beliau seorang guru dan banyak info2 yang menarik di blog beliau.. Rugi kalau korang tak terjah..

Berita gembira, tahun ni beliau telah dikurniakan bayi perempuan yang comel bernama Zara.. Nak tengok bayinya.. Sila terjah blog beliau.. Apa tunggu lagi, jom join segmen beliau..

{ 11 comments.. read them below or add one }

Aku Penghibur Aku Penghibur 23 Disember, 2013 01:35
selamat ulang tahun kepada blogger eraz
cik amal cik amal 23 Disember, 2013 12:32
ouh blogger ni.. kenal2 :D

amal singgah sini.. amal follow blog ni :)
jemput singgah dan komen blog amal
Eraz Fadli Eraz Fadli 24 Disember, 2013 09:05
Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html
JAMIL HASHIM JAMIL HASHIM 24 Disember, 2013 09:59
assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 24 Disember, 2013 10:00
salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html
husna zahidi husna zahidi 24 Disember, 2013 11:39
Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
juga dari segmen yang sama.. :)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html
Oh Oh Zulasri Oh Oh Zulasri 24 Disember, 2013 12:55
singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html
Eraz Fadli Eraz Fadli 04 Mac, 2014 17:59
Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

http://www.erazfadli.com/