24 Disember 2013

GA Dari Blogger Yui Bermula Hari Ni

24/12/2013

Assalamualaikum..
Apa khabar, Siapa tak kenal blogger Nurul Yui.. Mesti ramai yang kenal kan.. seorang yang memang ramah kan..hehe.. Hari ini bermula la GA berliau untuk akhir tahun ni..
Klik banner

(Copy & paste blog beliau)
GA akan berlangsung dari 24/12/2013 hingga 05/01/2014. Daku harap kalian JUJUR ketika menyertai GA ini terutama dalam bab follow blog & add to circle semua sponsor yang ada..

Syarat2 nya semua ada dalam  blog beliau.. Sila tekan banner kat atas.. Siapa2 yang senang, mari la ikut serta..

12 comments:

  1. hihi..mana ada la..yui blogger picisaannn.. bab ramah tu ok..kui2

    BalasPadam
  2. Good Luck..InsyaAllah nak joinlah ...

    BalasPadam
  3. Good Luck & Selamat berGA Jie... :)
    Insyallah nanti k idah pertimbangkan nak join juga... :D

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sama..CN follow sini 352 ;)

    BalasPadam
  5. Rajin Jie sertai GA. Semoga berjaya.

    BalasPadam