28 November 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

28/11/13

Assalamualaikum..

Klik banner
Terima kasih pada Ayu kerana jemput aku join segmen beliau.. Dah lama tak join segmen macam ni.. hehe.. Malam ni bermula la aktiviti blogworking.. Sambil2 tambah kenalan...

syarat2 nyer :(copy dari blog beliau)
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam..

Jom join ramai2..

11 comments:

  1. Salam
    Singgah Sini Dari Segmen Yg Sama..
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
    DONE FOLLOW..

    BalasPadam
  2. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama :D
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam
  4. datang blogwalking sini dari segmen yg sama...

    BalasPadam
  5. Dari segmen yang sama.
    http://chenachenis.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    BalasPadam