Mereka Selalu Komen Oktober 2013

Assalamualaikum..


Apa khabar korang semua, terlebih dahulu aku nak berterima kasih pada korang.. Yang sudi singgah blog ni walaupun takde update terbaru.. Bulan ni memang aku tak aktif, blogworking pun jarang2 dan jarang2 balas komen korang..

Bulan 10 memang jie sibuk dengan urusan perkahwinan, kelam kabut jer.. Nak urus itu ini.. Sekarang ni semua dah settle.. Boleh la slow2 aku aktif balik.. Maaf kalau ada yang terasa..

Ini carta top 10 komen blog Jie.. Sikit kan jumlah yang komen tapi aku sangat2 menghargainya.. Tq korang semua...

{ 9 comments.. read them below or add one }

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 04 November, 2013 19:19
fae pun x akif berblogging mase bln 10 hehe
Asha Lya Asha Lya 04 November, 2013 21:42
ok la tu t lama2 blh jadi banyak
Ainim Suju Ainim Suju 04 November, 2013 22:59
Eh..nama saya pun ada la..tak sangka
Terima kasih Jie
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 06 November, 2013 10:58
ada juga.. hehe.. terima kasih jie.. :D
Kathy R'bain Kathy R'bain 06 November, 2013 13:18
yes..tersenarai lagi..tqvm jie..
Khir Khalid Khir Khalid 06 November, 2013 20:54
Wah.. x sangka no 3 rupanya.. thanks Jie.. :)
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 09 November, 2013 16:32
Saya ke juaranya. Terima kasih.