04 November 2013

Mereka Selalu Komen Oktober 2013

Assalamualaikum..


Apa khabar korang semua, terlebih dahulu aku nak berterima kasih pada korang.. Yang sudi singgah blog ni walaupun takde update terbaru.. Bulan ni memang aku tak aktif, blogworking pun jarang2 dan jarang2 balas komen korang..

Bulan 10 memang jie sibuk dengan urusan perkahwinan, kelam kabut jer.. Nak urus itu ini.. Sekarang ni semua dah settle.. Boleh la slow2 aku aktif balik.. Maaf kalau ada yang terasa..

Ini carta top 10 komen blog Jie.. Sikit kan jumlah yang komen tapi aku sangat2 menghargainya.. Tq korang semua...

9 comments: