Masalah Intenet

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, Frust jer dalam 2 minggu ni.. Intenet asyik putus2 jer.. Bikin aku stress jer.. Dah 2,3 kali aku buat report tapi masalah tak selesai2 gak.. Semalam lagi parah, intenet tak boleh terus.. Tak dapat la nak update blog.. Emm, ada hikmat jadi macam ni..hehe..

no report
Moden baru

Petang takdi baru okey balik, tu pun aku call balik.. Harap2 masalah ni tak berlaku lagi..

{ 8 comments.. read them below or add one }

Asha Lya Asha Lya 02 November, 2013 22:45
patut udah lama tak keudara..masalah tenet
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 03 November, 2013 00:07
fae x dapat 'survive' kalo xde internet
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 04 November, 2013 18:02
org skrg kn...hidup bergantung dgn internet...sapa? sy la tu ekekekeke
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 06 November, 2013 10:59
susah juga kalau takde internet.. paling sakit hati bila internet slow..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 09 November, 2013 16:34
Kalau internet masalah memang tak ada mood nak blogging kan. Moga semuanya selesai dengan cepat.