02 November 2013

Masalah Intenet

Assalamualaikum..

Apa khabar korang, Frust jer dalam 2 minggu ni.. Intenet asyik putus2 jer.. Bikin aku stress jer.. Dah 2,3 kali aku buat report tapi masalah tak selesai2 gak.. Semalam lagi parah, intenet tak boleh terus.. Tak dapat la nak update blog.. Emm, ada hikmat jadi macam ni..hehe..

no report
Moden baru

Petang takdi baru okey balik, tu pun aku call balik.. Harap2 masalah ni tak berlaku lagi..

8 comments:

  1. patut udah lama tak keudara..masalah tenet

    BalasPadam
  2. fae x dapat 'survive' kalo xde internet

    BalasPadam
  3. org skrg kn...hidup bergantung dgn internet...sapa? sy la tu ekekekeke

    BalasPadam
  4. susah juga kalau takde internet.. paling sakit hati bila internet slow..

    BalasPadam
  5. Kalau internet masalah memang tak ada mood nak blogging kan. Moga semuanya selesai dengan cepat.

    BalasPadam