Akhirnya Drama Love You Mr Arrogant Tamat

Assalamualaikum..

merahnya baju..hehe

Sebentar takdi tamat la drama Love You Mr Arrogant, cerita yang menjadi kegilaan ramai.. Drama yang mempunyai 26 episod.. Tak salah aku la.. Tapi aku jarang2 tengok drama ni.. Last episod ni jer terasa nak tengok, tu pun tengok masa nak habis dah..haha.. Aku ingatkan diorang tak kan bersama tapi lain lak.. Kan bagus kalau berpisah.. Aku cakap macam ni, mesti ramai yang tak puas hati..hehe.. Gurau jer ni..

Mesti ramai yang suka ending macam ni kan, betul tak.. Harap2 drama selepas ni lagi hebat dan power.. Lagi bagus, ada ciri2 keislaman..hehe...

{ 11 comments.. read them below or add one }

y@N@^y@Ni y@N@^y@Ni 08 November, 2013 10:09
malangnya saya tak pernah tengok =)
tak pernah ada kesempatan
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 08 November, 2013 10:11
sy da bc novel nyer sblm drama so x rs apa2 bla tgk drama ni bleh x? hehehee
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 08 November, 2013 14:00
fae x tonton langsung drama ne. suka lyn kartun je bhahaha.
Lilynn Wifey Sham Lilynn Wifey Sham 08 November, 2013 17:03
yerp.. heppy ending.. akhirnya dah tak arrogant yerk.. ;0
Lilynn Wifey Sham Lilynn Wifey Sham 08 November, 2013 17:05
yang ku perhati, hero dari drama2 tv3 kul 7 ptg nih mesti glamer menjadi pujaan hati makcik makcik kakak kakak adik adik.. ngape entah.. kikiki
Nao Mei Nao Mei 08 November, 2013 21:07
ending tu memang best...tak macam tak feel je..hahaha
Kathy R'bain Kathy R'bain 08 November, 2013 22:33
dah habis...adaptasai ni antara yg ok sebab jalan citer tak lari jauh dari novel..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 09 November, 2013 16:25
Drama yang menjadi bualan ramai untuk masa sekarang.