08 Oktober 2013

Running Man Episod 166 Online

Assalamualaikum..


Episod terbaru running man dah keluar.. Kalau tak silap semalam baru keluar online.. Aku pun belum tengok lagi.. Tetamu kali ni ialah Choi Jin Hyuk, Kim Woo-bin dan Park Shin-hye.. Tak sabar nak tengok, nak gelak kuat2..haha.. Bagi korang tengok dulu.. Aku tak sempat nak layan lagi..Jom layan..


13 comments:

  1. sesungguhnya memang tak tertengok2 running man ni...

    BalasPadam
  2. yui tak pernh tgk..tkut terjebak..huhu

    BalasPadam
  3. Kawan saya memang suka tengok siri ni. Sampai tergelak-gelak sorang diri.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum jie. wahhh sheila berhenti download masa episod 140. heee banyak nak kena download ni. hihi

    BalasPadam
  5. Mmg seronok layan running man ni.. gamenya unik & kelakar spontan..

    BalasPadam
  6. saya klu tgk running man mmg lepaskan gelak , biar puas ... mmg happening klu tgk running man nih . suka tgk kwang soo yg suka buat drama ...

    BalasPadam
  7. Shark layan kt kbs je lar.
    X larat nk donlod ni.
    Tnet x kasi.
    Hehe

    BalasPadam
  8. anak saudara akak memang minat betul running man ni..

    BalasPadam
  9. lamanya saya tak tengok Running man

    BalasPadam
  10. laju btol bro =) ambe xtgok pn on9..tgok kt astro je..

    BalasPadam
  11. sy rs da dkt 2 bln sy x lyn RM...weekend je ada je benda nk kena buat...nk layan RM ni kena btol2 fokus... hehehe mcm nk amik exam la plak

    BalasPadam