Running Man Episod 166 Online

Assalamualaikum..


Episod terbaru running man dah keluar.. Kalau tak silap semalam baru keluar online.. Aku pun belum tengok lagi.. Tetamu kali ni ialah Choi Jin Hyuk, Kim Woo-bin dan Park Shin-hye.. Tak sabar nak tengok, nak gelak kuat2..haha.. Bagi korang tengok dulu.. Aku tak sempat nak layan lagi..Jom layan..


{ 13 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 08 Oktober, 2013 15:53
sesungguhnya memang tak tertengok2 running man ni...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 08 Oktober, 2013 16:27
yui tak pernh tgk..tkut terjebak..huhu
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 Oktober, 2013 17:32
Kawan saya memang suka tengok siri ni. Sampai tergelak-gelak sorang diri.
Sheila Salim Sheila Salim 08 Oktober, 2013 17:49
Assalamualaikum jie. wahhh sheila berhenti download masa episod 140. heee banyak nak kena download ni. hihi
Khir Khalid Khir Khalid 08 Oktober, 2013 21:31
Mmg seronok layan running man ni.. gamenya unik & kelakar spontan..
Vee Vee 08 Oktober, 2013 23:50
saya klu tgk running man mmg lepaskan gelak , biar puas ... mmg happening klu tgk running man nih . suka tgk kwang soo yg suka buat drama ...
Shark Kay Shark Kay 09 Oktober, 2013 18:40
Shark layan kt kbs je lar.
X larat nk donlod ni.
Tnet x kasi.
Hehe
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 09 Oktober, 2013 21:40
anak saudara akak memang minat betul running man ni..
Ainim Suju Ainim Suju 09 Oktober, 2013 23:11
lamanya saya tak tengok Running man
Fais-SKA Fais-SKA 10 Oktober, 2013 02:11
laju btol bro =) ambe xtgok pn on9..tgok kt astro je..
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 14 Oktober, 2013 09:25
sy rs da dkt 2 bln sy x lyn RM...weekend je ada je benda nk kena buat...nk layan RM ni kena btol2 fokus... hehehe mcm nk amik exam la plak