Mereka Yang Sudi

Assalamualaikum.. 

Hari ni baru aku dapat masukkan link korang dalam bloglist.. Terima kasih yang sudi tinggalkan komen dan sudi jadi sebahagian dalam bloglist aku.. Nanti mudah sikit aku nak blogworkking.. Biasanya bila aku blogworking, yang mula2 aku terjah dulu dalam bloglist ni.. Bawah ni link blog yang aku dah masukkan..

Sebahagian bloglist


  1. http://blogmizzaiza.blogspot.com
  2. http://blogashalya.blogspot.com/
  3. http://khirkarya.blogspot.com/
  4. http://www.mialiana.com/
  5. http://norminieza.blogspot.com/
  6. http://invisiblenote.blogspot.com/
  7. http://coretanhatikathy.blogspot.com/
  8. http://nusha1706.blogspot.com/
  9. http://harumankasehvee.blogspot.com/
  10. http://diary-kecilku.blogspot.com/
  11. http://storystorynadya.blogspot.com/
  12. http://citershark.blogspot.com/
  13. http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/
  14. http://mieadham86.blogspot.com/
  15. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/
  16. http://ainimrashihah.blogspot.com
Settle masukkan, tak kira la yang komen ataupun tinggalkan link.. Semua sekali aku masukkan dalam bloglist.. Kebanyakkannya dah ada dalam bloglist aku.. Sejak ada blog ni, makin ramai kawan pulak..haha..

{ 14 comments.. read them below or add one }

Asha Lya Asha Lya 14 Oktober, 2013 08:23
blog kita pun ada no.2 terima kasih jie susanos :)
Ainim Suju Ainim Suju 14 Oktober, 2013 09:44
Yeay!!! Blog saya pun ada..hehehe
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 14 Oktober, 2013 10:34
wah..seronoknya...mmg dah lama tak masuk blog nie sbb tuari bloglist dah hilang...
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 14 Oktober, 2013 11:39
terima kasih masukkan blog akak.. :D
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 14 Oktober, 2013 12:28
wah tahniah buat mereka yang tersenarai...
Khir Khalid Khir Khalid 14 Oktober, 2013 12:46
T kasih Jie kerana sudi bloglist sy.. semoga ukhwah terus berkekalan dgn berkat & kebaikan.. Salam Aidil Adha, semoga sentiasa ceria :)
Kathy Rbain Kathy Rbain 16 Oktober, 2013 21:09
tqvm..akak pun terlist juga..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 17 Oktober, 2013 18:28
Terima kasih masukkan Tetamu Istimewa sekali.
zieta zieta 18 Oktober, 2013 00:16
thanks masukkan link sya =)
Lilynn Wifey Sham Lilynn Wifey Sham 23 Oktober, 2013 20:57
sangat kemas blog ni.. suke! :)