14 Oktober 2013

Mereka Yang Sudi

Assalamualaikum.. 

Hari ni baru aku dapat masukkan link korang dalam bloglist.. Terima kasih yang sudi tinggalkan komen dan sudi jadi sebahagian dalam bloglist aku.. Nanti mudah sikit aku nak blogworkking.. Biasanya bila aku blogworking, yang mula2 aku terjah dulu dalam bloglist ni.. Bawah ni link blog yang aku dah masukkan..

Sebahagian bloglist


  1. http://blogmizzaiza.blogspot.com
  2. http://blogashalya.blogspot.com/
  3. http://khirkarya.blogspot.com/
  4. http://www.mialiana.com/
  5. http://norminieza.blogspot.com/
  6. http://invisiblenote.blogspot.com/
  7. http://coretanhatikathy.blogspot.com/
  8. http://nusha1706.blogspot.com/
  9. http://harumankasehvee.blogspot.com/
  10. http://diary-kecilku.blogspot.com/
  11. http://storystorynadya.blogspot.com/
  12. http://citershark.blogspot.com/
  13. http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/
  14. http://mieadham86.blogspot.com/
  15. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/
  16. http://ainimrashihah.blogspot.com
Settle masukkan, tak kira la yang komen ataupun tinggalkan link.. Semua sekali aku masukkan dalam bloglist.. Kebanyakkannya dah ada dalam bloglist aku.. Sejak ada blog ni, makin ramai kawan pulak..haha..

14 comments:

  1. blog kita pun ada no.2 terima kasih jie susanos :)

    BalasPadam
  2. Yeay!!! Blog saya pun ada..hehehe

    BalasPadam
  3. wah..seronoknya...mmg dah lama tak masuk blog nie sbb tuari bloglist dah hilang...

    BalasPadam
  4. wah tahniah buat mereka yang tersenarai...

    BalasPadam
  5. T kasih Jie kerana sudi bloglist sy.. semoga ukhwah terus berkekalan dgn berkat & kebaikan.. Salam Aidil Adha, semoga sentiasa ceria :)

    BalasPadam
  6. tqvm..akak pun terlist juga..

    BalasPadam
  7. Terima kasih masukkan Tetamu Istimewa sekali.

    BalasPadam
  8. thanks masukkan link sya =)

    BalasPadam