Masalah 'Continue Lendo' Dapat Diselesaikan

Assalamualaikum.. 

Ingat tak entry aku yang dah tukar template, entry ni Keinginan Tukar Template Tercapai.. Tapi tak tau nak tukar ayat ' Continue Lendo' atau pun Read More pada ayat sendiri.. Rujuk gambar dekat bawah, yang bertanda..

Lendo tu bahasa apa ea

Rupanya senang saja nak tukar.. Aku google tak jumpa pulak tutornya..Terima kasih pada bro Bahrain kerana menolong aku.. Ini tutor ringkasnya.. Mungkin dapat tolong korang yang menghadapi masalah yang sama macam aku..

Tutor ringkas

Akhirnya jadi macam ni.. Tukar ayat melayu baru rasa 1 Malaysia..haha.. Sedap sikit baca..





{ 11 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 08 Oktober, 2013 00:35
Tahniah Jie.. syabas juga buat bro Bahrain diatas perkongsian tu. :)
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 08 Oktober, 2013 00:50
orang panggil lendo ya? baru akak tahu.. nampak menarik juga jika buat begitu..
y@N@^y@Ni y@N@^y@Ni 08 Oktober, 2013 01:02
apa kebenda lendo tu...cam pelik aje
hehe =)
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 08 Oktober, 2013 07:58
first time dgn word tu.. =)
Bin Muhammad Bin Muhammad 08 Oktober, 2013 10:36
Ya...itulah yang sepatutnya, Bahasa menunjukkan bangsa...
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 Oktober, 2013 17:33
Baguslah dah dapat selesaikan.
Fais-SKA Fais-SKA 10 Oktober, 2013 02:12
hak r..btol gak bro bahrain 2 bgthu =) ambe kalau pro sllu jgk cri kt kod html
Khai♥Rin : anies Khai♥Rin : anies 14 Oktober, 2013 09:26
perrghhh feeling2 latino ke sblm ni? ;-)

p/s salam aidil adha