07 Oktober 2013

Masalah 'Continue Lendo' Dapat Diselesaikan

Assalamualaikum.. 

Ingat tak entry aku yang dah tukar template, entry ni Keinginan Tukar Template Tercapai.. Tapi tak tau nak tukar ayat ' Continue Lendo' atau pun Read More pada ayat sendiri.. Rujuk gambar dekat bawah, yang bertanda..

Lendo tu bahasa apa ea

Rupanya senang saja nak tukar.. Aku google tak jumpa pulak tutornya..Terima kasih pada bro Bahrain kerana menolong aku.. Ini tutor ringkasnya.. Mungkin dapat tolong korang yang menghadapi masalah yang sama macam aku..

Tutor ringkas

Akhirnya jadi macam ni.. Tukar ayat melayu baru rasa 1 Malaysia..haha.. Sedap sikit baca..





11 comments:

  1. Tahniah Jie.. syabas juga buat bro Bahrain diatas perkongsian tu. :)

    BalasPadam
  2. orang panggil lendo ya? baru akak tahu.. nampak menarik juga jika buat begitu..

    BalasPadam
  3. apa kebenda lendo tu...cam pelik aje
    hehe =)

    BalasPadam
  4. Ya...itulah yang sepatutnya, Bahasa menunjukkan bangsa...

    BalasPadam
  5. hak r..btol gak bro bahrain 2 bgthu =) ambe kalau pro sllu jgk cri kt kod html

    BalasPadam
  6. perrghhh feeling2 latino ke sblm ni? ;-)

    p/s salam aidil adha

    BalasPadam