04 Oktober 2013

Keinginan Tukar Template Tercapai

Assalamualaikum.. 

Salam jumaat semua.. Akhirnya dapat gak aku tukar template baru.. Susah nak cari template yang suka dihati ni.. Dalam seminggu gak nak settle semua ni.. Ini pun ada yang kena ubah lagi.. Puas hati tengok template sekarang ni..

Header masih sama
Bahagian entry

Bahagian sidebar

Background putih tetap menjadi kesukaan aku, sejuk memandang, simple dan loading pun cepat.. Warna jer dah bertukar dari hijau ke biru, header tetap sama.. Cuma nak tukar ayat 'continue lendor' ke ayat sendiri jer tak boleh.. Korang ada tak tutornya.. Share sikit kat aku..

Korang tengok template ni okey tak.. Ada tak masalah bila korang buka blog ni..

12 comments:

  1. Assalamualaikum jie, awak sedang direview kat blog sheila. jemput baca ekk. alaaa dah tukar pulak template.. sheila rasa sebelum ni punya dah cukup cantik dah...

    BalasPadam
  2. smart blog, nak tukar continue lendo cuba g html kod, pastu (ctrl+f) pastu tulis continue lendo pastu tukar perkataan tu,.Aku agak macam tu.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. tahniah. Salam Jumaat Jie :)

    BalasPadam
  4. ok je :) simple i like it <3

    BalasPadam
  5. Ok cantik sudah...btol susah nak cari template yg kita suka, blog saya ntah pepe jer cuz baru sesgt buat blog hahaha

    BalasPadam
  6. Kemas dan simple...kadangkala ianya tampak bagus tapi kadang nampak sedikit bosan

    BalasPadam
  7. haah, putih tu best.. simple dan stylish. kita suka tengok. that hijau nice. my aura tu...

    BalasPadam