Keinginan Tukar Template Tercapai

Assalamualaikum.. 

Salam jumaat semua.. Akhirnya dapat gak aku tukar template baru.. Susah nak cari template yang suka dihati ni.. Dalam seminggu gak nak settle semua ni.. Ini pun ada yang kena ubah lagi.. Puas hati tengok template sekarang ni..

Header masih sama
Bahagian entry

Bahagian sidebar

Background putih tetap menjadi kesukaan aku, sejuk memandang, simple dan loading pun cepat.. Warna jer dah bertukar dari hijau ke biru, header tetap sama.. Cuma nak tukar ayat 'continue lendor' ke ayat sendiri jer tak boleh.. Korang ada tak tutornya.. Share sikit kat aku..

Korang tengok template ni okey tak.. Ada tak masalah bila korang buka blog ni..

{ 12 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 04 Oktober, 2013 11:06
Assalamualaikum jie, awak sedang direview kat blog sheila. jemput baca ekk. alaaa dah tukar pulak template.. sheila rasa sebelum ni punya dah cukup cantik dah...
Bahrain Bahrain 04 Oktober, 2013 11:20
smart blog, nak tukar continue lendo cuba g html kod, pastu (ctrl+f) pastu tulis continue lendo pastu tukar perkataan tu,.Aku agak macam tu.

Khir Khalid Khir Khalid 04 Oktober, 2013 11:38
Alhamdulillah.. tahniah. Salam Jumaat Jie :)
adk dayah adk dayah 04 Oktober, 2013 11:46
ok je :) simple i like it <3
Umaira Jannah Umaira Jannah 04 Oktober, 2013 12:00
Ok cantik sudah...btol susah nak cari template yg kita suka, blog saya ntah pepe jer cuz baru sesgt buat blog hahaha
Bin Muhammad Bin Muhammad 04 Oktober, 2013 21:41
Kemas dan simple...kadangkala ianya tampak bagus tapi kadang nampak sedikit bosan
baby comel baby comel 05 Oktober, 2013 22:39
haah, putih tu best.. simple dan stylish. kita suka tengok. that hijau nice. my aura tu...