06 Oktober 2013

Bloglist Jie Susanos

Assalamualaikum.. 

Tengah masukkan link2 korang

Yes, akhirnya ada gak bloglist Jie Susanos.. Kebanyakannya link2 yang follow blog ni.. Kali ni mudah sikit untuk aku blogworking.. Tu pun kalau berkesempatan atau pun time mood okey..hehe.. In Shaa Allah Jie akan singgah blog korang..

Nak buat pengumuman sikit..hehe.. Siapa2 yang sudi jadi sebahagian dari bloglist Jie, sila tinggalkan link korang.. Mudah untuk aku singgah blog korang.. Okey, itu saja..

18 comments:

  1. akak nak join juga boleh? hehe..
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. wahhh.. nampak dah lain skit blog jie ni...

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan :)..sy singgah

    BalasPadam
  4. http://norminieza.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. semoga ukhwah bertambah erat.. sy sudi Jie :)
    http://khirkarya.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. blog yg follow blog saya merangkap blogger peramah mmg masukkan kat bloglist . senang saya nak bw ...

    BalasPadam
  7. wahhhh dah ade bloglist ye jie?
    sy nak jd antaranye jugak boleh? hehe

    ni link blog sy :

    http://diary-kecilku.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Nad ada and nad masukkan jie dalam bloglist Nad :)

    BalasPadam
  9. nk join jugok ler.
    hehe

    http://citershark.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. ni link blog sya jga
    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Terima kasih kerana menyenaraikan blog saya dalam bloglist Jie.

    BalasPadam
  12. tq yg sudi tinggalkan link..nti jie masukkan..

    BalasPadam
  13. jaangan lupa singgah...kakitravelkhairuddin. blogspot.com

    BalasPadam
  14. Saya nak juga Jie

    http://ainimrashihah.blogspot.com

    BalasPadam
  15. jangan lupa masukkan akak yer?

    BalasPadam