Bloglist Jie Susanos

Assalamualaikum.. 

Tengah masukkan link2 korang

Yes, akhirnya ada gak bloglist Jie Susanos.. Kebanyakannya link2 yang follow blog ni.. Kali ni mudah sikit untuk aku blogworking.. Tu pun kalau berkesempatan atau pun time mood okey..hehe.. In Shaa Allah Jie akan singgah blog korang..

Nak buat pengumuman sikit..hehe.. Siapa2 yang sudi jadi sebahagian dari bloglist Jie, sila tinggalkan link korang.. Mudah untuk aku singgah blog korang.. Okey, itu saja..

{ 18 comments.. read them below or add one }

Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 06 Oktober, 2013 08:38
akak nak join juga boleh? hehe..
http://blogmizzaiza.blogspot.com/
Mia Liana Mia Liana 06 Oktober, 2013 09:00
wahhh.. nampak dah lain skit blog jie ni...
Asha Lya Asha Lya 06 Oktober, 2013 10:01
Salam perkenalan :)..sy singgah
Normi Nieza Normi Nieza 06 Oktober, 2013 12:31
http://norminieza.blogspot.com/
Khir Khalid Khir Khalid 06 Oktober, 2013 13:20
Alhamdulillah.. semoga ukhwah bertambah erat.. sy sudi Jie :)
http://khirkarya.blogspot.com/
Vee Vee 06 Oktober, 2013 22:12
blog yg follow blog saya merangkap blogger peramah mmg masukkan kat bloglist . senang saya nak bw ...
anamizu anamizu 06 Oktober, 2013 23:11
wahhhh dah ade bloglist ye jie?
sy nak jd antaranye jugak boleh? hehe

ni link blog sy :

http://diary-kecilku.blogspot.com
Nadya Dyana Nadya Dyana 07 Oktober, 2013 00:29
Nad ada and nad masukkan jie dalam bloglist Nad :)
Shark Kay Shark Kay 07 Oktober, 2013 15:29
nk join jugok ler.
hehe

http://citershark.blogspot.com/
zieta zieta 07 Oktober, 2013 16:12
ni link blog sya jga
http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 07 Oktober, 2013 17:29
Terima kasih kerana menyenaraikan blog saya dalam bloglist Jie.
Jie Susanos Jie Susanos 07 Oktober, 2013 21:13
tq yg sudi tinggalkan link..nti jie masukkan..
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim 07 Oktober, 2013 22:56
jaangan lupa singgah...kakitravelkhairuddin. blogspot.com
Ainim Suju Ainim Suju 07 Oktober, 2013 23:53
Saya nak juga Jie

http://ainimrashihah.blogspot.com
Kathy Rbain Kathy Rbain 08 Oktober, 2013 13:03
jangan lupa masukkan akak yer?