Alangkah Indahnya Cara Dia Mati

Assalamualaikum..

Apa khabar korang,. Nak share sesuatu yang menarik dengan korang.. terharunya tengok video ni.. Sebenarnya aku dah tengok video ni dah lama.. Baru sempat nak masukkan dalam blog..

Tak tau nama Ustaz yang bagi ceramah ni.. Korang tau tak, Kalau tau boleh la bagi tau aku.. Cara Ustaz ni cerita memang best.. Harapan si mati untuk meninggal di Makkah dimakbulkan..


Bila la boleh pergi Makkah

Kalau korang ada masa, boleh la layan video ni, dalam 12 minit jer.. Semoga menjadi iktibar untuk kita semua..Klik link kat bawah kalau nak tengok..


Kredit Facebook

6 comments.. read them below or add one

Ainim Suju Ainim Suju 30 Oktober, 2013 01:46
Insha Allah, tiba masanya akan sampai juga giliran Jie ke Makkah
Nur A.Z Nur A.Z 30 Oktober, 2013 09:50
balik rumah nanti baru tgk..
Kaseh Wee Kaseh Wee 30 Oktober, 2013 14:38
subhanallah ! ... dia adalah insan terpilih ...
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 30 Oktober, 2013 20:54
Oh, nampaknya sangat istimewanya ajalnya di jemput di sana.