06 September 2013

Segmen Ayu : UPSR oh UPSR

Assalamualaikum..

Salam jumaat semua, Balik kerja hari ini.. Emm, tak tau nak buat apa..join segmen dari blogger Ayu Insyirah jer la.. Dia kena jaga budak2 ambik UPSR.. Tu macam tajuk segmen beliau gitu kot.. Jom support beliau tapi kena jawab 3 soalan la..

Klik banner

Jawapan

  1. Tahun 1996
  2. 2C 2D..haha
  3. Matematik
segmen ni akan tamat pada : 13 SEPTEMBER 2013 jam 10 malam

16 comments:

  1. Assalamualaikum. good luck ye. sheila nak ajak awak join review blog 2.0 sheila ni :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

    BalasPadam
  2. heheh...chaiyok..anak kathy bakal berdepan upsr juga selasa ini...kathy pulak yang sakit perut...

    BalasPadam
    Balasan
    1. biasa la tu kak..mak msti riso kn..

      Padam
  3. Aik?? 4subjek je ke?? hu3 selamat bersegmen =)

    BalasPadam
  4. salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslam..sama2..nti jie jengok diorg..

      Padam
  5. yeah, kembali mengenang zaman upsr nampaknya. hehe, selamat bersegmen =)
    belum sempat join walaupun dah dijemput. ok, jap lagi kita join jugak

    BalasPadam
  6. slamat bersegmen ;) huhu bestnya 4 sub je

    http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  7. dri segmen yg sama..follow sini

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam