Segmen Ayu : UPSR oh UPSR

Assalamualaikum..

Salam jumaat semua, Balik kerja hari ini.. Emm, tak tau nak buat apa..join segmen dari blogger Ayu Insyirah jer la.. Dia kena jaga budak2 ambik UPSR.. Tu macam tajuk segmen beliau gitu kot.. Jom support beliau tapi kena jawab 3 soalan la..

Klik banner

Jawapan

  1. Tahun 1996
  2. 2C 2D..haha
  3. Matematik
segmen ni akan tamat pada : 13 SEPTEMBER 2013 jam 10 malam

{ 16 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 06 September, 2013 18:03
Assalamualaikum. good luck ye. sheila nak ajak awak join review blog 2.0 sheila ni :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html
Kathy Rbain Kathy Rbain 06 September, 2013 19:51
heheh...chaiyok..anak kathy bakal berdepan upsr juga selasa ini...kathy pulak yang sakit perut...
S.K.A S.K.A 07 September, 2013 03:02
Aik?? 4subjek je ke?? hu3 selamat bersegmen =)
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 07 September, 2013 22:14
salam...terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu...ada masa nanti boleh la blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-calon-upsr-segmen-ayu.html
Jie Susanos Jie Susanos 08 September, 2013 08:04
biasa la tu kak..mak msti riso kn..
Jie Susanos Jie Susanos 08 September, 2013 11:20
wslam..sama2..nti jie jengok diorg..
baby comel baby comel 08 September, 2013 21:28
yeah, kembali mengenang zaman upsr nampaknya. hehe, selamat bersegmen =)
belum sempat join walaupun dah dijemput. ok, jap lagi kita join jugak
Wan Tsania Wan Tsania 10 September, 2013 21:13
slamat bersegmen ;) huhu bestnya 4 sub je

http://wantsania.blogspot.com/2013/09/upsr-oh-upsr.html
Noor Najwa Noor Najwa 11 September, 2013 19:39
dri segmen yg sama..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html