Segmen 1st Mama

Assalamualaikum..

Join segmen blogger mamamamy.. Aku suka join segmen yang syaratnya senang jer,, Ini pertama kali mamy buat segmen dan 15 blogger bertuah akan dipilih oleh beliau.. Jom support sama2..

Klik banner

Syarat2 (copy&paste blog beliau)

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)

G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

{ 22 comments.. read them below or add one }

Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 13 September, 2013 10:55
Terima kasih kerana sudi join segmen pertama mama ni...

Salam perkenalan dari mama...
Sheila Salim Sheila Salim 13 September, 2013 11:03
Assalamualaikum... good luck ya :)
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 13 September, 2013 12:50
kalo syarat2 nye simple, ramai yang join kan ^^
siti zahara siti zahara 13 September, 2013 13:46
Semoga kita terpilih ..hehehe
zara baru join je..=D

http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
zieta zieta 14 September, 2013 00:06
harap2 bertuah ,hihi =)

http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/
TelingaBulat TelingaBulat 14 September, 2013 08:51
selamat bersegmen ;)

gud luck..TB join
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 15 September, 2013 11:29
Saya pun dah sertai. Semoga berjaya ya.
siti zahara siti zahara 15 September, 2013 16:00
selamat bersegmen zara pun dah join..hehehe
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 16 September, 2013 00:59
salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html
Zira Aziz Zira Aziz 16 September, 2013 19:08
#301

follow dr

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
Zakiyatul Zakiyatul 17 September, 2013 08:50
assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
selamat bersegmen..:)
Dhia Dirham Dhia Dirham 20 September, 2013 19:02
dhia pun join segmen ni :)

http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
nur farahain nur farahain 20 September, 2013 21:56
datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)
PeekAChuMey ♥ PeekAChuMey ♥ 22 September, 2013 02:26
salam .. peeka dari segmen mama .. jomm sesama blogwalking n follow bloggers yg turut serta :) #310

peekachumey.blogspot.com
Cik TK Cik TK 23 September, 2013 00:35
Cik TK singgah sini dari segmen yang sama... Segmen 1st Mama
Lilynn Wifey Sham Lilynn Wifey Sham 23 September, 2013 22:22
salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
>__<
Cik Nieda Norainida Cik Nieda Norainida 26 September, 2013 08:31
singgah dari segmen yg sama..
http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html