13 September 2013

Segmen 1st Mama

Assalamualaikum..

Join segmen blogger mamamamy.. Aku suka join segmen yang syaratnya senang jer,, Ini pertama kali mamy buat segmen dan 15 blogger bertuah akan dipilih oleh beliau.. Jom support sama2..

Klik banner

Syarat2 (copy&paste blog beliau)

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)

G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

22 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen pertama mama ni...

    Salam perkenalan dari mama...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum... good luck ya :)

    BalasPadam
  3. kalo syarat2 nye simple, ramai yang join kan ^^

    BalasPadam
  4. Semoga kita terpilih ..hehehe
    zara baru join je..=D

    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html

    BalasPadam
  5. harap2 bertuah ,hihi =)

    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen ;)

    gud luck..TB join

    BalasPadam
  7. Saya pun dah sertai. Semoga berjaya ya.

    BalasPadam
  8. selamat bersegmen zara pun dah join..hehehe

    BalasPadam
  9. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  10. #301

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    BalasPadam
  12. dhia pun join segmen ni :)

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  13. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  14. salam .. peeka dari segmen mama .. jomm sesama blogwalking n follow bloggers yg turut serta :) #310

    peekachumey.blogspot.com

    BalasPadam
  15. salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
    sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    >__<

    BalasPadam
  16. singgah dari segmen yg sama..
    http://www.sigadismerah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam