04 September 2013

Running Man Episod 161 Online

Assalamualaikum..

Google punya

Apa khabar pembaca blog Jie.. Hari ni share episod terbaru running man.. Walau pun aku tak tengok habis lagi.. Tak sempat la nak tengok.. Blog kawan2 pun jarang dah jenguk2.. Maaf ye semua.. Nanti aku blogworking.. Berbalik pada cerita ni, tetamu diorang kali ini salah satu kumpulan penyanyi top korea iaitu shinhwa..Kalau tak silap aku la..hehe..

Tetamu diorang kali ni semua lelaki.. Frust la anggota running man yang lelaki.. Biasa ada gak perempuan..haha.. Jom layan


7 comments:

  1. saya fans runningman . berjaga malam dihujung mggu dgn anak buah tu perkara biasa ...

    BalasPadam
  2. Penah tgk running men ni.. best jugak.... tapi lagi suka prog jepun yang cari harta karun tu.. yg kne kejar dengan org yang pakai cam 'men in black' tu..pe tajuk nye ntah... menjerit2 tgk.. huhu...

    BalasPadam
  3. walaupun iqa layan korea,iqa tak pernah lagi tgok runningman.best ek

    BalasPadam
  4. jarang sgt tengok atau layan running man ni tp sekali layan gelak terbahak2..

    BalasPadam
  5. Tak pernah tengok pun. Selamat menonton ya.

    BalasPadam