Running Man Episod 161 Online

Assalamualaikum..

Google punya

Apa khabar pembaca blog Jie.. Hari ni share episod terbaru running man.. Walau pun aku tak tengok habis lagi.. Tak sempat la nak tengok.. Blog kawan2 pun jarang dah jenguk2.. Maaf ye semua.. Nanti aku blogworking.. Berbalik pada cerita ni, tetamu diorang kali ini salah satu kumpulan penyanyi top korea iaitu shinhwa..Kalau tak silap aku la..hehe..

Tetamu diorang kali ni semua lelaki.. Frust la anggota running man yang lelaki.. Biasa ada gak perempuan..haha.. Jom layan


{ 7 comments.. read them below or add one }

Vee Vee 04 September, 2013 11:09
saya fans runningman . berjaga malam dihujung mggu dgn anak buah tu perkara biasa ...
Qristal Llove Qristal Llove 04 September, 2013 20:29
Penah tgk running men ni.. best jugak.... tapi lagi suka prog jepun yang cari harta karun tu.. yg kne kejar dengan org yang pakai cam 'men in black' tu..pe tajuk nye ntah... menjerit2 tgk.. huhu...
mujahidah maisarah mujahidah maisarah 05 September, 2013 01:42
walaupun iqa layan korea,iqa tak pernah lagi tgok runningman.best ek
baby comel baby comel 08 September, 2013 21:33
jarang sgt tengok atau layan running man ni tp sekali layan gelak terbahak2..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 September, 2013 23:34
Tak pernah tengok pun. Selamat menonton ya.