Review Blog 2.0

Assalamualaikum..
Alhamdulilah, selamat jugak sampi rumah semalam.. Terus tertidur.. tak sempat nak blogworking blog kekawan semua..Maaf ye.. Tertarik dengan segmen dari blogger Sheila.. Menarik bila blog kita direview.. Aku ingin tau apa2 kelemahan yang ada dalam blog ni.. Harap beliau bagi pendapat yang bernas..hehe.. Kasi kutuk kow2 pun tak apa..

Klik banner

Cer tengok apa yang korang perlu buat untuk direview oleh aku :- (copy & paste dari blog beliau)

1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]

3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]

Jom join..

{ 26 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 08 September, 2013 20:32
Slmt bersegmen & good luck ye :)
baby comel baby comel 08 September, 2013 21:24
selamat bersegmen dan gudluck ye
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 September, 2013 23:30
Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Moga terpilih.
Sheila Salim Sheila Salim 09 September, 2013 11:27
assalamualaikum awak. thanks sudi joined. nantikan review mengikut giliran ye :)
Jie Susanos Jie Susanos 12 September, 2013 17:03
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ain Eddihar Ain Eddihar 04 Oktober, 2013 08:39
datang singgah dari segmen yang sama :)

http://aineddihar.blogspot.com/2013/09/review-blog-20-wwwsheilashahfiekrymy.html

selesai follow . :)
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 04 Oktober, 2013 11:15
mama singgah dari blog kak sheila..
Nas Nas 04 Oktober, 2013 13:18
Salam kenal.. Dari segmen yang sama Part yang sama..Hehe..
anamizu anamizu 04 Oktober, 2013 23:43
salam kenal. wahhhh bersemangat join segmen. slmt bersegmen yaa ! :)