08 September 2013

Review Blog 2.0

Assalamualaikum..
Alhamdulilah, selamat jugak sampi rumah semalam.. Terus tertidur.. tak sempat nak blogworking blog kekawan semua..Maaf ye.. Tertarik dengan segmen dari blogger Sheila.. Menarik bila blog kita direview.. Aku ingin tau apa2 kelemahan yang ada dalam blog ni.. Harap beliau bagi pendapat yang bernas..hehe.. Kasi kutuk kow2 pun tak apa..

Klik banner

Cer tengok apa yang korang perlu buat untuk direview oleh aku :- (copy & paste dari blog beliau)

1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]

3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]

Jom join..

26 comments:

  1. Slmt bersegmen & good luck ye :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen dan gudluck ye

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Moga terpilih.

    BalasPadam
  4. assalamualaikum awak. thanks sudi joined. nantikan review mengikut giliran ye :)

    BalasPadam
  5. datang singgah dari segmen yang sama :)

    http://aineddihar.blogspot.com/2013/09/review-blog-20-wwwsheilashahfiekrymy.html

    selesai follow . :)

    BalasPadam
  6. mama singgah dari blog kak sheila..

    BalasPadam
  7. Salam kenal.. Dari segmen yang sama Part yang sama..Hehe..

    BalasPadam
  8. salam kenal. wahhhh bersemangat join segmen. slmt bersegmen yaa ! :)

    BalasPadam