08 September 2013

Pengomen Ogos

Assalamualaikum..


Emm, berjumpa lagi kita..Top ten pengomen terbanyak bulan ini..hehe..Terima kasih banyak2 pada yang komen blog ini, yang masih setia komen dan baca blog ini.. Walaupun entry entah apa2.. Aku tak mampu membalasnya.. Ada korang semua, buat aku semangat lagi dalam bidang ini..

Syukur la follower sudah makin bertambah walaupun lambat giler..hehe.. Tapi still traffic susah nak naik.. Takpe la.. Slow2 kayuh..

24 comments:

  1. wah, tahniah utk mereka yg rajin komen..
    kita dtg singgah follow sini tau

    BalasPadam
  2. Eh...tersenarai le, thx.
    Jangan kisah pasal follower tu...Yg penting pembaca yg sudi singgah ke blog ini. Follower ramai tapi singgah blog 3 kali setahun...xbermakna juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..tq bg pdpt..jie pn xkisah sbnrnya..

      Padam
  3. biasalah trafic tu dik....jem kalau keta penuh sangat kat jalan...hihi...
    cik akak pun sama juga...turun naik jak kan....
    kita kayuh sama-sama.....:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..dpt kwan dgn cik akk lg best..

      Padam
  4. Tahniah kepada pemenang ye.. semoga Jie terus berjaya.. amin.

    BalasPadam
  5. Saya pun ada juga ya. Terima kasih.

    BalasPadam
  6. Jie pun dah masuk Top 10 di blog saya. Tahniah!

    BalasPadam
  7. wahhhh.. mia ada dalam senarai lah. terimas kasih ya jie..

    BalasPadam
  8. klu fikir terrafic , nak nangis ... fikir ukhwah jer ...

    BalasPadam
  9. xpe =) ambe pn xpnh nk fkir followers 2..diorang sudi follow pn ambe dh terima seadanya..bab trafik tu ambe pntgkn la juga hu3..happy blogging bro =)

    BalasPadam