Pengomen Ogos

Assalamualaikum..

Emm, berjumpa lagi kita..Top ten pengomen terbanyak bulan ini..hehe..Terima kasih banyak2 pada yang komen blog ini, yang masih setia komen dan baca blog ini.. Walaupun entry entah apa2.. Aku tak mampu membalasnya.. Ada korang semua, buat aku semangat lagi dalam bidang ini..

Syukur la follower sudah makin bertambah walaupun lambat giler..hehe.. Tapi still traffic susah nak naik.. Takpe la.. Slow2 kayuh..

{ 24 comments.. read them below or add one }

baby comel baby comel 08 September, 2013 21:24
wah, tahniah utk mereka yg rajin komen..
kita dtg singgah follow sini tau
Bin Muhammad Bin Muhammad 08 September, 2013 21:33
Eh...tersenarai le, thx.
Jangan kisah pasal follower tu...Yg penting pembaca yg sudi singgah ke blog ini. Follower ramai tapi singgah blog 3 kali setahun...xbermakna juga.
Nao Mei Nao Mei 08 September, 2013 21:46
biasalah trafic tu dik....jem kalau keta penuh sangat kat jalan...hihi...
cik akak pun sama juga...turun naik jak kan....
kita kayuh sama-sama.....:)
Khir Khalid Khir Khalid 08 September, 2013 21:55
Tahniah kepada pemenang ye.. semoga Jie terus berjaya.. amin.
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 September, 2013 23:29
Saya pun ada juga ya. Terima kasih.
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 September, 2013 23:30
Jie pun dah masuk Top 10 di blog saya. Tahniah!
Mia Liana Mia Liana 09 September, 2013 08:33
wahhhh.. mia ada dalam senarai lah. terimas kasih ya jie..
Vee Vee 09 September, 2013 19:32
klu fikir terrafic , nak nangis ... fikir ukhwah jer ...
S.K.A S.K.A 09 September, 2013 23:26
xpe =) ambe pn xpnh nk fkir followers 2..diorang sudi follow pn ambe dh terima seadanya..bab trafik tu ambe pntgkn la juga hu3..happy blogging bro =)
Jie Susanos Jie Susanos 14 September, 2013 12:11
huhu..tq bg pdpt..jie pn xkisah sbnrnya..
Jie Susanos Jie Susanos 15 September, 2013 09:50
haha..dpt kwan dgn cik akk lg best..