Layan Anime Movie Terbaru

Assalamualaikum..


Cuba kawan2 teka aku layan cerita apa..hehe.. Mesti tahu kan.. Anime ni satu masa dulu memang popular giler la.. Sebagai peminat setia anime ni, mesti la tengok.. 

Lama tunggu anime ni keluar online.. Keluar jer, terus aku download.. Lama gak tunggu nak complete, dalam 3 jam gak la.. Line tak berapa nak laju ler..Aku download dekat sini..Buat koleksi..haha.. 

Anime Dragon Ball, movie terbaru dari Akira Toriyama.. Tak salah aku ni movie yang ke 14.. Kecewa sikit jalan cerita dia.. Tak seperti yang aku harapkan tapi masih best lagi..hehe.. Kawan2 sudah tengok..

{ 11 comments.. read them below or add one }

Kathy Rbain Kathy Rbain 21 September, 2013 14:10
wa..feveret adik akak ni jie..
Nadya Dyana Nadya Dyana 21 September, 2013 14:44
wow da sampai 14??? banyaknya >.<
Aku Penghibur Aku Penghibur 21 September, 2013 15:56
wahh dragon ball terbaru ???wahh excited nak tengok nie
Vee Vee 21 September, 2013 17:17
boleh geng ngan anak buah nih . dlm lappy dia penuh dgn anime . kat astro pun ada channel animex 715
Khir Khalid Khir Khalid 21 September, 2013 18:18
Fav anak sy tu Jie.. kekadng dgn sy sekali layan tengok.. best :)
Ainim Suju Ainim Suju 22 September, 2013 02:19
saya tak minat dragon ball tapi sailormoon tu layan la juga walaupun selalu komplain tak logik..hahhaa
S.K.A S.K.A 22 September, 2013 08:55
aik?? ada yg terbaru lg ke?? dulu lyan jugak..bila tgok dh hbis..lyan naruto dan one piece lak =)
Eiqa Almond Eiqa Almond 27 September, 2013 12:55
lama tak layan kartun cenggini..
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 27 September, 2013 17:26
Memang popular satu masa dulu. Saya pun suka tengok Dragon Ball.