29 September 2013

Komputer Fair Mesramall Kerteh

Assalamualaikum..

Apa khabar kawan2 semua.. Rasa sunyi lak bila tak update ni.. Semalam kasi rehatkan badan cukup2 dulu.. Badan letih jer.. Idea pun takde..hehe..


Picture pagi takdi, ni masa keluar nak pergi bank dekat Mesramall.. Ingat nak buka akaun CIMB tapi ramai orang pulak, terus cancel..

Tertarik dengan banner ni dekat atas, Komputer Fair yang akan berlangsung di Mesramall pada 3-5 Oktober 2013.. Orang Ganu boleh la pergi ramai2 nanti.. Emm, boleh pergi gak ni.. mana tau boleh rembat yang murah2..hehe...

9 comments:

  1. Kalo kat tempat aku, memang dah lama pergi

    BalasPadam
  2. Seronok tu.. sure bnyk yg murah2 tu..

    BalasPadam
  3. murah pun beratus gak tuh ... klu dah berkenan , rembat jer ler ...

    BalasPadam
  4. Kepada yang berminat dan dekat bolehlah pergi kan.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. kat paka bro..jom r jumpa ..nak knal gak SKA

      Padam