Komputer Fair Mesramall Kerteh

Assalamualaikum..

Apa khabar kawan2 semua.. Rasa sunyi lak bila tak update ni.. Semalam kasi rehatkan badan cukup2 dulu.. Badan letih jer.. Idea pun takde..hehe..


Picture pagi takdi, ni masa keluar nak pergi bank dekat Mesramall.. Ingat nak buka akaun CIMB tapi ramai orang pulak, terus cancel..

Tertarik dengan banner ni dekat atas, Komputer Fair yang akan berlangsung di Mesramall pada 3-5 Oktober 2013.. Orang Ganu boleh la pergi ramai2 nanti.. Emm, boleh pergi gak ni.. mana tau boleh rembat yang murah2..hehe...

{ 9 comments.. read them below or add one }

Bahrain Bahrain 29 September, 2013 21:37
Kalo kat tempat aku, memang dah lama pergi
Khir Khalid Khir Khalid 29 September, 2013 23:35
Seronok tu.. sure bnyk yg murah2 tu..
Vee Vee 30 September, 2013 11:01
murah pun beratus gak tuh ... klu dah berkenan , rembat jer ler ...
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 30 September, 2013 22:16
Kepada yang berminat dan dekat bolehlah pergi kan.
S.K.A S.K.A 03 Oktober, 2013 00:22
bro kerja kt kerteh ke??
Jie Susanos Jie Susanos 03 Oktober, 2013 07:08
kat paka bro..jom r jumpa ..nak knal gak SKA