Kerepok Lekor Sukaramai

Assalamualaikum..

Biasanya kalau aku balik kelantan ikut laluan lain tapi hari itu aku ikut jalan pantai.. Bila ikut jalan pantai ni mesti nak beli kerepok lekor.. Buat balik ole2 sikit.. Ada juga yang kirim..hehe..



Kalau sampai Batu Rakit (Terengganu).. Walau pun berderet kedai dekat situ..Kedai ni la aku suka singgah, kerepok lekor Sukaramai.. Kerepok lekor dia memang best.. Family aku memang suka.. Tau jer aku nak balik mesti ada yang nak pesan.. Beli jer la..huhu.. 

Senang jer nak cari kedai ni.. Sudah la tepi jalan, ada signboard sekali dengan sampan besar pulak tu.. Mesti jumpa punya.. Mujur la masa aku beli tak ramai orang.. Kalau hari cuti ni, berpeluh la aku beratur..

{ 20 comments.. read them below or add one }

Khir Khalid Khir Khalid 09 September, 2013 20:48
Sedap mkn keropok lekor, especially klu waktu hujan ptg2. Mkn time panas cecah sos, minum teh o... best :)
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 09 September, 2013 20:51
Mesti sedap dan popular ni kan.
Nao Mei Nao Mei 09 September, 2013 22:05
cik akak kirim beli boleh...hihi
siti zahara siti zahara 09 September, 2013 22:42
adoii..terangganu pun blum sampai lagi..hehehe
S.K.A S.K.A 09 September, 2013 23:24
keropok lekor ni mmg femes =)
Bin Muhammad Bin Muhammad 09 September, 2013 23:28
Belum pernah lalu jalan pesisir pantai di Trengganu, dikatakan...sangat cantik pemandangannya.
Keropok lekor juga kegemaran saya, dapat yg fresh mesti best!
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 10 September, 2013 07:56
fae sukaaa makan keropok lekorr. nyum nyum. hehe.
Mieya Atiera Mieya Atiera 10 September, 2013 19:02
Mieya tak pernah jejakkan kaki lagi ke sana ..
Jie Susanos Jie Susanos 16 September, 2013 17:23
toi tu klu org ganu sndiri ckp..hehe
Jie Susanos Jie Susanos 16 September, 2013 17:30
cntk gk bro..nti bleh la singgah sni..hehe