07 Ogos 2013

Selamat Hari Raya Dari Blog Jie Susanos

Assalamualaikum..


Salam ramadan buat pembaca blog jie susanos semua.. Tak kira yang jadi silent reader atau pun pembaca setia blog ini.. Terima kasih diucapkan.. Hanya Allah s.w.t. yang mampu membalasnya.. Hari ini last kita puasa dan semalam last kita sembahyang terawih.. Harap2 tahun yang seterusnya kita dapat menyambutnya.. Kad raya dari blogger Kathy.. Cantik tak..hehe..

Tinggal berberapa jam lagi sebelum syawal menjelma dan dihari yang mulia ini.. Selaku pemilik blog Jie Susanos ingin mengucapkan selamat hari raya pada pembaca blog ini.. Tak kira yang selau komen, silent reader, follower2, pembaca setia dan yang singgah dekat sini walaupun sekejab jer..

Kesempatan ini juga aku memohon maaf kalau ada terkasar bahasa.. Tak singgah blog korang..Join segmen tapi tak ikut syarat.. Sombong dengan korang ke.. Maaf aku pinta.. Maklum la aku hanya manusia biasa.. Yang baik tu datang dari Allah s.w.t. dan yang buruknya datang dari diriku sendiri.. Jom la datang rumah..

6 comments:

  1. selamat hari raya jie ^_^

    BalasPadam
  2. Salam Aidilfitri . Maaf salah silap (:

    BalasPadam
  3. selamat hari raya aidilfitri!

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/selamat-hari-raya.html

    BalasPadam
  5. thanks ya sudi support dan rajin bertandang ke blog kak mia...

    salam lebaran..

    BalasPadam