Segmen | Salam Ukhuwah dari Blogger Madrasahkehidupan

Assalamualaikum..

Join segmen blog Madrasahkehidupan.. Segmen ini untuk merapatkan hubungan sesama blogger dan meningkatkan traffic blog.. Support blog Ms.Afar yang bagi header free dekat aku.. Ada hadiah2 menarik dari beliau.. Jom kita join..


Klik banner

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini sangatlah mudah:(copy & paste)

1) Follow blog Madrasahkehidupan.com dan like page BISMI DESIGN ARTZWORK.
2) Letak banner dalam entri anda, buat 1 entri ringkas dan link ke entri itu.
3) Tinggalkan link entri anda dalam kotak komen disqus entri itu.

Tarikh tamat segmen ini pada 23 Ogos 2013

{ 17 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 22 Ogos, 2013 10:14
slmt bersgmen ya =)

jemput join GA tak seberapa yui..tamat 9 malam ini
http://nusha1706.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 22 Ogos, 2013 22:25
Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Rajinnya sertai GA.
Pena Islam Pena Islam 23 Ogos, 2013 23:17
assalamualaikum..trima ksih join segmen ni..nantikan pengumuman pemenang pada 25 hri bln ni k. :) slmt b'segmen..jgn lupa blogwalking peserta lain. ;)
pha is pha is 24 Ogos, 2013 03:07
salam ukhuwah.. singgah sini dari segmen yg sama..


http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html
Dhia Dirham Dhia Dirham 25 Ogos, 2013 01:13
salam kenal dan follow...
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html
Budak Kampung Budak Kampung 25 Ogos, 2013 18:03
penat mengayuh dari madrasah ke sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html
Pena Islam Pena Islam 26 Ogos, 2013 00:02
assalamualaikum..jom lihat senarai pemenang di sini..mungkinkah anda tersenarai ??

http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/keputusan-ga-salam-ukhuwah-dari-blogger.html
iu-hazirah iu-hazirah 26 Ogos, 2013 10:59
balas kunjungan
good luck
http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah.html
ain ni. ain ni. 26 Ogos, 2013 21:29
blas kunjungan.

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
Awie Omar Awie Omar 28 Ogos, 2013 08:54
Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html
Awie Omar Awie Omar 28 Ogos, 2013 11:24
INFO TERKINI 1 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
Terima kasih sebab sudi menyertai game BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. Anda adalah peserta lelaki ketiga yang menyertai. Game ni kena ada 16 peserta. Game ini akan bermula setelah 16 peserta dapat dikumpulkan. “Jie” – nama kod anda untuk game ini. Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)
Awie Omar Awie Omar 28 Ogos, 2013 11:26

INFO TERKINI 2 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
Anda adalah blogger lelaki ketiga yang menyertai game ini. Secara automatik anda akan menjadi ahli kumpulan A.
Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 08 September, 2013 23:27
Selamat bersegmen dan semoga berjaya.