22 Ogos 2013

Segmen | Salam Ukhuwah dari Blogger Madrasahkehidupan

Assalamualaikum..

Join segmen blog Madrasahkehidupan.. Segmen ini untuk merapatkan hubungan sesama blogger dan meningkatkan traffic blog.. Support blog Ms.Afar yang bagi header free dekat aku.. Ada hadiah2 menarik dari beliau.. Jom kita join..


Klik banner

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini sangatlah mudah:(copy & paste)

1) Follow blog Madrasahkehidupan.com dan like page BISMI DESIGN ARTZWORK.
2) Letak banner dalam entri anda, buat 1 entri ringkas dan link ke entri itu.
3) Tinggalkan link entri anda dalam kotak komen disqus entri itu.

Tarikh tamat segmen ini pada 23 Ogos 2013

17 comments:

  1. slmt bersgmen ya =)

    jemput join GA tak seberapa yui..tamat 9 malam ini
    http://nusha1706.blogspot.com/2013/08/ga-ogos-2013-nurul-yui-duit-raya-2013.html

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Rajinnya sertai GA.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum..trima ksih join segmen ni..nantikan pengumuman pemenang pada 25 hri bln ni k. :) slmt b'segmen..jgn lupa blogwalking peserta lain. ;)

    BalasPadam
  4. salam ukhuwah.. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    BalasPadam
  5. salam kenal dan follow...
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    BalasPadam
  6. penat mengayuh dari madrasah ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..jom lihat senarai pemenang di sini..mungkinkah anda tersenarai ??

    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/keputusan-ga-salam-ukhuwah-dari-blogger.html

    BalasPadam
  8. balas kunjungan
    good luck
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah.html

    BalasPadam
  9. blas kunjungan.

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  10. Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

    BalasPadam
  11. INFO TERKINI 1 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Terima kasih sebab sudi menyertai game BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. Anda adalah peserta lelaki ketiga yang menyertai. Game ni kena ada 16 peserta. Game ini akan bermula setelah 16 peserta dapat dikumpulkan. “Jie” – nama kod anda untuk game ini. Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    BalasPadam

  12. INFO TERKINI 2 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Anda adalah blogger lelaki ketiga yang menyertai game ini. Secara automatik anda akan menjadi ahli kumpulan A.
    Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    BalasPadam
  13. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam