Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum..



Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

{ 43 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown 16 Ogos, 2013 12:40
slmt bersegmen. rajin2 bw ye hehe.
AwanamaAwanama 16 Ogos, 2013 12:55
all the best jie... :)
Akupenghibur.com Akupenghibur.com 16 Ogos, 2013 15:17
good luck :) selamat bersegmen
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 16 Ogos, 2013 15:25
Selamat bersegmen dan semoga berjaya.
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 16 Ogos, 2013 16:51
thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
TelingaBulat TelingaBulat 16 Ogos, 2013 17:57
dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
ceritasitelingabulat.blogspot.com
Bin Muhammad Bin Muhammad 16 Ogos, 2013 18:01
Semoga berjaya! Slmt bersegmen...
Deenachos Deenachos 17 Ogos, 2013 08:27
Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)
Test Test 17 Ogos, 2013 09:30
Bw+follow here ^^

Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D
Lia Lia 17 Ogos, 2013 12:50
Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 18 Ogos, 2013 02:50
hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 18 Ogos, 2013 09:51
selamat bersegmen..sama2 kta menanbah kenalan..hee..=D
Ainim Rashihah Ainim Rashihah 18 Ogos, 2013 23:30
Saya bertandang ke blog ini
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Pha Is Pha Is 19 Ogos, 2013 05:27
bloghopping sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html
nenot nenot 19 Ogos, 2013 09:41
jejalan membalas kunjungan :)

tq melawat blog
Hanim Hanim 19 Ogos, 2013 10:50
Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 19 Ogos, 2013 13:09
Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Cikrosecute Cikrosecute 19 Ogos, 2013 14:12
dari segmen yg sama dear..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Anis Farhana Anis Farhana 19 Ogos, 2013 18:45
Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 19 Ogos, 2013 20:47
Balas kunjungan kat sini..good luck ya..
Lieya Von Jay Lieya Von Jay 19 Ogos, 2013 21:49
singgah dari segment yg sma :)

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
bunga pink bunga pink 20 Ogos, 2013 16:39
gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/
kisah si dairy kisah si dairy 21 Ogos, 2013 10:23
Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..
ERAZ FADLI ERAZ FADLI 21 Ogos, 2013 12:47
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
adarain adarain 21 Ogos, 2013 15:20
Salam perkenalan dari segmen yang sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 21 Ogos, 2013 21:26
hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 22 Ogos, 2013 09:50
Selamat bersegmen..singgah lagi...Good Luck...

^_^
Cik Itah Cik Itah 22 Ogos, 2013 11:07
datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
aishah aishah 22 Ogos, 2013 20:27
Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !


Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
mselim3 mselim3 23 Ogos, 2013 08:55
Assalammualikum... ziarah jiesusanos, datang daripada segmen yang sama . dah follow blog nie... kunjungan balas

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
FarahFerraDotCom FarahFerraDotCom 23 Ogos, 2013 11:42
Singgah dari segmen yang sama, dh follow sini sblm nie..jemput singgah blog saya jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Vee Vee 23 Ogos, 2013 17:51
dtg drp segmen yg sama ... done follow (271)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 23 Ogos, 2013 18:13
pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 24 Ogos, 2013 14:06
Assalamualaikum tuan tanah dan semua readers yang comel :D

datang jejak kaki kat sini hehe

kita dari segmen yang sama :D

selamat bersegmen

jangan lupa jejak saya jugak ;)

http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Syamimi Saad Syamimi Saad 24 Ogos, 2013 20:42
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)
Unknown Unknown 26 Ogos, 2013 07:57
membalas kunjungan dari segmen yang sama.. :D
Fatihah Azanan Fatihah Azanan 26 Ogos, 2013 12:44
Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html.

Selamat bersegmen & Done follow sini #278 :)
Ainun Nadini Ainun Nadini 26 Ogos, 2013 21:27
balas kunjungan sini.. :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
Unknown Unknown 27 Ogos, 2013 11:36
baru sempat membalas kunjungan.. :)

singgah dan follow sini.. #280

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
iuzira iuzira 30 Ogos, 2013 11:21
done follow
balas kunjungan
good luck
http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Unknown Unknown 30 Ogos, 2013 21:22
dari sagmen yg sama

follow u balik

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html