Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum..



Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

{ 43 comments.. read them below or add one }

Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 16 Ogos, 2013 12:40
slmt bersegmen. rajin2 bw ye hehe.
Aku Penghibur Aku Penghibur 16 Ogos, 2013 15:17
good luck :) selamat bersegmen
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 16 Ogos, 2013 15:25
Selamat bersegmen dan semoga berjaya.
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 16 Ogos, 2013 16:51
thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
TelingaBulat TelingaBulat 16 Ogos, 2013 17:57
dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
ceritasitelingabulat.blogspot.com
Bin Muhammad Bin Muhammad 16 Ogos, 2013 18:01
Semoga berjaya! Slmt bersegmen...
Incovenience Truth Incovenience Truth 17 Ogos, 2013 08:27
Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)
Kawaii Gurlzz Kawaii Gurlzz 17 Ogos, 2013 09:30
Bw+follow here ^^

Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D
Lia Lia 17 Ogos, 2013 12:50
Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Diyana Hani Diyana Hani 18 Ogos, 2013 02:50
hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
siti ZAHARA siti ZAHARA 18 Ogos, 2013 09:51
selamat bersegmen..sama2 kta menanbah kenalan..hee..=D
Ainim Suju Ainim Suju 18 Ogos, 2013 23:30
Saya bertandang ke blog ini
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
pha is pha is 19 Ogos, 2013 05:27
bloghopping sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html
Kisah Nenot Kisah Nenot 19 Ogos, 2013 09:41
jejalan membalas kunjungan :)

tq melawat blog
Kenit Cinonet Kenit Cinonet 19 Ogos, 2013 10:50
Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Lina Zainal Lina Zainal 19 Ogos, 2013 13:09
Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 19 Ogos, 2013 14:12
dari segmen yg sama dear..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Anis Farhana Anis Farhana 19 Ogos, 2013 18:45
Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Raudzah Z Raudzah Z 19 Ogos, 2013 20:47
Balas kunjungan kat sini..good luck ya..
Lieya Von Jay Lieya Von Jay 19 Ogos, 2013 21:49
singgah dari segment yg sma :)

http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
ekin schmidt ekin schmidt 20 Ogos, 2013 16:39
gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 21 Ogos, 2013 10:23
Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..
Eraz Fadli Eraz Fadli 21 Ogos, 2013 12:47
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 21 Ogos, 2013 15:20
Salam perkenalan dari segmen yang sama..

http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Tsania Shukri Tsania Shukri 21 Ogos, 2013 21:26
hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Norhazlina Mohd. Zaki Norhazlina Mohd. Zaki 22 Ogos, 2013 09:50
Selamat bersegmen..singgah lagi...Good Luck...

^_^
Cik Itah@Rama Rama Pendek Cik Itah@Rama Rama Pendek 22 Ogos, 2013 11:07
datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Aisha Fauzi Aisha Fauzi 22 Ogos, 2013 20:27
Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !


Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 23 Ogos, 2013 08:55
Assalammualikum... ziarah jiesusanos, datang daripada segmen yang sama . dah follow blog nie... kunjungan balas

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
♥ Mrs. Secretary ♥ ♥ Mrs. Secretary ♥ 23 Ogos, 2013 11:42
Singgah dari segmen yang sama, dh follow sini sblm nie..jemput singgah blog saya jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Vee Vee 23 Ogos, 2013 17:51
dtg drp segmen yg sama ... done follow (271)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Budak Kampung Budak Kampung 23 Ogos, 2013 18:13
pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
kesempurnaan cahaya kesempurnaan cahaya 24 Ogos, 2013 14:06
Assalamualaikum tuan tanah dan semua readers yang comel :D

datang jejak kaki kat sini hehe

kita dari segmen yang sama :D

selamat bersegmen

jangan lupa jejak saya jugak ;)

http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Sya Mimie Sya Mimie 24 Ogos, 2013 20:42
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 26 Ogos, 2013 07:57
membalas kunjungan dari segmen yang sama.. :D
tiey smilez tiey smilez 26 Ogos, 2013 12:44
Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html.

Selamat bersegmen & Done follow sini #278 :)
ain ni. ain ni. 26 Ogos, 2013 21:27
balas kunjungan sini.. :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
aisya aisya 27 Ogos, 2013 11:36
baru sempat membalas kunjungan.. :)

singgah dan follow sini.. #280

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
iu-hazirah iu-hazirah 30 Ogos, 2013 11:21
done follow
balas kunjungan
good luck
http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
Anim Daim Anim Daim 30 Ogos, 2013 21:22
dari sagmen yg sama

follow u balik

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html