16 Ogos 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Assalamualaikum..



Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

43 comments:

  1. slmt bersegmen. rajin2 bw ye hehe.

    BalasPadam
  2. good luck :) selamat bersegmen

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  5. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya! Slmt bersegmen...

    BalasPadam
  7. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    BalasPadam
  8. Bw+follow here ^^

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  10. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  11. selamat bersegmen..sama2 kta menanbah kenalan..hee..=D

    BalasPadam
  12. Saya bertandang ke blog ini
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  13. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    BalasPadam
  14. jejalan membalas kunjungan :)

    tq melawat blog

    BalasPadam
  15. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  16. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  17. dari segmen yg sama dear..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  18. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  19. Balas kunjungan kat sini..good luck ya..

    BalasPadam
  20. singgah dari segment yg sma :)

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  21. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  24. Salam perkenalan dari segmen yang sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  25. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  26. Selamat bersegmen..singgah lagi...Good Luck...

    ^_^

    BalasPadam
  27. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  28. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  29. Assalammualikum... ziarah jiesusanos, datang daripada segmen yang sama . dah follow blog nie... kunjungan balas

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  30. Singgah dari segmen yang sama, dh follow sini sblm nie..jemput singgah blog saya jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  31. dtg drp segmen yg sama ... done follow (271)

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  32. pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum tuan tanah dan semua readers yang comel :D

    datang jejak kaki kat sini hehe

    kita dari segmen yang sama :D

    selamat bersegmen

    jangan lupa jejak saya jugak ;)

    http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  34. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    BalasPadam
  35. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. :D

    BalasPadam
  36. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html.

    Selamat bersegmen & Done follow sini #278 :)

    BalasPadam
  37. balas kunjungan sini.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  38. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    singgah dan follow sini.. #280

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  39. done follow
    balas kunjungan
    good luck
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  40. dari sagmen yg sama

    follow u balik

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam