Segmen : Deno Short Giveaway #Part2

Assalamualaikum..

Ape khabar korang semua.. Fuhh,ni baru boleh online.. Nak kata sibuk tu tak la jugak tapi ni baru sampai kampung..Hari ni aku join segmen je..takdi join segmen blogger Fizi Zaidi ni pulak dari blogger Dayang Deno.. Jom join sama2 n support segmen Dayang Deno.. Syarat2 nya pun mudah..

Klik banner

Syarat2 (copy & paste)
Hadiahnya simple sahaja.. Topup RM5 untuk 4 orang pemenang ^^ Nanti cabutan akan dibuat oleh si hero adam khaleef! :)

Cara penyertaan :
1- Buat entri bertajuk... *suka hati korang tajuk apa^^
2. Copy banner kat atas dan backlink ke sini
3. Entri segmen tu korang letak kat ruangan komen kat bawah ya... done ^_^


p/s: segmen 3 hari je.. 29-31 Ogos @ 11.59pm :)

{ 12 comments.. read them below or add one }

Kathy Rbain Kathy Rbain 29 Ogos, 2013 23:48
rajin jie join segmen..chaiyok...
deno deno 30 Ogos, 2013 04:27
thanks for joining.. jgn lupa semak nama ya.. good luck!:)
Nadya Dyana Nadya Dyana 30 Ogos, 2013 08:38
Salam, Nad singgah sini. dari segmen yang sama. Jemput dtg eh ;) Good Luck ! http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html
S.K.A S.K.A 30 Ogos, 2013 10:11
good luck bro =) igt nk join jugak..
sharmiza shahar sharmiza shahar 30 Ogos, 2013 10:53
datang jenguk peng'join' segmen..ececeh! :D
all the best! http://supermiza.blogspot.com/2013/08/deno-short-giveaway.html#gpluscomments
TelingaBulat TelingaBulat 30 Ogos, 2013 11:03
gud luck n selamat bersegmen ;)
Bin Muhammad Bin Muhammad 30 Ogos, 2013 15:27
Selamat bersegmen, semoga berjaya!
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 30 Ogos, 2013 16:37
smga bjyaa... comel banner dia =)
Budu Bilis Budu Bilis 30 Ogos, 2013 18:54
Singgah dari GA yang sama.done follow ^^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 01 September, 2013 19:01
Selamat bersegmen dan semoga berjaya.