29 Ogos 2013

Segmen : Deno Short Giveaway #Part2

Assalamualaikum..

Ape khabar korang semua.. Fuhh,ni baru boleh online.. Nak kata sibuk tu tak la jugak tapi ni baru sampai kampung..Hari ni aku join segmen je..takdi join segmen blogger Fizi Zaidi ni pulak dari blogger Dayang Deno.. Jom join sama2 n support segmen Dayang Deno.. Syarat2 nya pun mudah..

Klik banner

Syarat2 (copy & paste)
Hadiahnya simple sahaja.. Topup RM5 untuk 4 orang pemenang ^^ Nanti cabutan akan dibuat oleh si hero adam khaleef! :)

Cara penyertaan :
1- Buat entri bertajuk... *suka hati korang tajuk apa^^
2. Copy banner kat atas dan backlink ke sini
3. Entri segmen tu korang letak kat ruangan komen kat bawah ya... done ^_^


p/s: segmen 3 hari je.. 29-31 Ogos @ 11.59pm :)

12 comments:

  1. rajin jie join segmen..chaiyok...

    BalasPadam
  2. thanks for joining.. jgn lupa semak nama ya.. good luck!:)

    BalasPadam
  3. Salam, Nad singgah sini. dari segmen yang sama. Jemput dtg eh ;) Good Luck ! http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    BalasPadam
  4. good luck bro =) igt nk join jugak..

    BalasPadam
  5. datang jenguk peng'join' segmen..ececeh! :D
    all the best! http://supermiza.blogspot.com/2013/08/deno-short-giveaway.html#gpluscomments

    BalasPadam
  6. gud luck n selamat bersegmen ;)

    BalasPadam
  7. Selamat bersegmen, semoga berjaya!

    BalasPadam
  8. smga bjyaa... comel banner dia =)

    BalasPadam
  9. Singgah dari GA yang sama.done follow ^^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-deno-short-giveaway-part2.html

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam