24 Ogos 2013

Sana Sini Durian

Assalamualaikum..

Google punya

Apa khabar pembaca blog ni.. Terlebih dahulu aku nak minta maaf dekat blogger yang join Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2 dan Segmen | Salam Ukhuwah dari Blogger Madrasahkehidupan.. Mungkin aku lambat sikit singgah blog korang.. Sekarang ni sedang blogworking segmen Farah.. Ramainya yang join..

Korang perasan tak.. Dalam 3,4 hari ini,kalau pandang kiri kanan dekat tepi2 jalan penuh jer orang berniaga durian.. Masa aku dalam perjalanan dari Paka ke Kuala Terengganu 2 hari lepas.. Boleh dikatakan sepanjang jalan jual durian.. Rasa musim durian ni.Boleh la beli.Time ni la dapat murah sikit..

Kawan aku beli 3 butir 10 ringgit.. Tak tau la durian jenis apa..Kalau kat tempat korang harga dia berapa ? Aku dapat free tu pun ehsan dari kawan..haha.. Syok oii boleh makan durian.. Nikmat tak terkata..huhu...

10 comments:

  1. buat pulut durian nie pun sedap :D

    BalasPadam
  2. fae x sukaaaa makan buah durian. baunya pun fae dislike. hehe.

    BalasPadam
  3. wah makan duren seorang ye..huhu

    BalasPadam
  4. sedapnya duriyan! yum yum yum....

    BalasPadam
  5. lebih kurang je hrganya..ambe beli pn kt paka..byak juga bt balik..dpt la murah skit =) syok betol boleh melantak durian

    BalasPadam
  6. amboiii!! tngok gambar durian ni..lgi menambahkn..keinginan nak makn durian ni..makam ngan pulut letak santan ..mng sedappp..=D

    BalasPadam
  7. Dekat Batang Kali ni pun 3 biji 10 ringgit. Sedapnya, dah lama tak makan.

    BalasPadam