Sana Sini Durian

Assalamualaikum..

Google punya

Apa khabar pembaca blog ni.. Terlebih dahulu aku nak minta maaf dekat blogger yang join Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2 dan Segmen | Salam Ukhuwah dari Blogger Madrasahkehidupan.. Mungkin aku lambat sikit singgah blog korang.. Sekarang ni sedang blogworking segmen Farah.. Ramainya yang join..

Korang perasan tak.. Dalam 3,4 hari ini,kalau pandang kiri kanan dekat tepi2 jalan penuh jer orang berniaga durian.. Masa aku dalam perjalanan dari Paka ke Kuala Terengganu 2 hari lepas.. Boleh dikatakan sepanjang jalan jual durian.. Rasa musim durian ni.Boleh la beli.Time ni la dapat murah sikit..

Kawan aku beli 3 butir 10 ringgit.. Tak tau la durian jenis apa..Kalau kat tempat korang harga dia berapa ? Aku dapat free tu pun ehsan dari kawan..haha.. Syok oii boleh makan durian.. Nikmat tak terkata..huhu...

{ 10 comments.. read them below or add one }

Nadya Dyana Nadya Dyana 24 Ogos, 2013 12:46
buat pulut durian nie pun sedap :D
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 24 Ogos, 2013 14:23
fae x sukaaaa makan buah durian. baunya pun fae dislike. hehe.
Kathy Rbain Kathy Rbain 24 Ogos, 2013 15:04
sedapnyer....suke..suke..
Nao Mei Nao Mei 24 Ogos, 2013 15:12
wah makan duren seorang ye..huhu
Dhia Dirham Dhia Dirham 25 Ogos, 2013 01:15
sedapnya duriyan! yum yum yum....
S.K.A S.K.A 25 Ogos, 2013 07:10
lebih kurang je hrganya..ambe beli pn kt paka..byak juga bt balik..dpt la murah skit =) syok betol boleh melantak durian
siti ZAHARA siti ZAHARA 28 Ogos, 2013 11:55
amboiii!! tngok gambar durian ni..lgi menambahkn..keinginan nak makn durian ni..makam ngan pulut letak santan ..mng sedappp..=D
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 01 September, 2013 19:25
Dekat Batang Kali ni pun 3 biji 10 ringgit. Sedapnya, dah lama tak makan.