Pengomen Julai

Assalamualaikum..

Terima kasih pada pengomen terbanyak bulan ini.. Hari ini baru aku berkesempatan letak widget pengomen julai blog ni..Walaupun dah nak masuk tengah bulan..hehe.. Maaf sangat2.. Widget pengomen yang aku letak sebelum ini tiba2 jer hilang..Tak tau la sama ada aku terdelete ke atau tak.. tak sangka blog macam aku ada gak orang komen.. Aku rasa macam syok sendiri jer masa menulis..

Tq pada yang selalu komen n support blog ni tak kira la sama ada silent reader ke.. Siapa2 pun,janji singgah blog ni.. Nak bagi hadiah tak mampu lagi.. Mampu letak dekat sidebar jer..Kalau ada rezeki lebih,aku bagi sesuatu ea..huhu.. Okey la.. Kerja sedang menanti ni...

{ 9 comments.. read them below or add one }

Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 14 Ogos, 2013 08:05
Macam tak percaya je, Tetamu Istimewa duduk nombor 2 tu.

Walau apa-apapun teruskan menulis.
Adhie Sunan Saifuddin Adhie Sunan Saifuddin 14 Ogos, 2013 08:32
baguslah tu...tandanya ada juga pengunjung dan pengomen setia :)
Ainim Suju Ainim Suju 14 Ogos, 2013 08:49
Wah..nama saya pun terselit jugalah..hehehe
Terima kasih banyak2 ya
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 14 Ogos, 2013 10:07
tahniah kepada semua pengomen yang tersenarai... *_^... hari ni baru berkesempatan melawat ke sana sini sinun di blog...he he he...
Nadya Dyana Nadya Dyana 14 Ogos, 2013 10:58
woaaa ramai yang komen :)
Mieya Atiera Mieya Atiera 14 Ogos, 2013 12:52
tahniah kepada mereka yang tersenrai :)
AiSyA LiEzA AiSyA LiEzA 14 Ogos, 2013 13:28
ehhehhxD nama saya ada la...whahhahaxD lama x dtg sini..line nazak! kekekke

slm lebaran..duit raya? =p
Kathy Rbain Kathy Rbain 14 Ogos, 2013 14:57
yes..kathy tersenarai lagi...
siti ZAHARA siti ZAHARA 18 Ogos, 2013 09:54
hee...tak perasan ada jgk ye nama kite...=D