Bila Habis Cuti Raya

Assalamualaikum..


Hari ini dah nak balik.. Esok kena kerja lak.. Mood raya n duk rumah tak habis lagi ni.. Rumah kawan2 pun masih ada tak pergi lagi ni.. Rasa menyesal lak tak pergi.. Maaf ye korang semua.. Mesti hari ni ramai yang nak balik kan.. Jem la jalan hari ni.. Bila fikir pasal jem2 ni.. Lagi la malas aku nak balik.. 

Apa la motif letak picture biskut raya..haha.. Bila balik sana takleh la aku makan biskut lagi.. Letak dalam blog buat kenangan raya tahun ni.. hehe.. 

Mungkin tak sempat blogworking blog korang dalam 2,3 hari ni.. Salam syawal semua..


{ 9 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 12 Ogos, 2013 13:20
salam syawal juga..

hihi..tau xpe..harini pun msti ramai baru balik..
Unknown Unknown 12 Ogos, 2013 14:02
fae x excited sgt nak raya. yet fae malas nak go back to campus rabu ne. haha.
AwanamaAwanama 12 Ogos, 2013 14:55
selamat bertugas semula jie...hati2 memandu..
زليخا زليخا 13 Ogos, 2013 23:06
jalan jam, memang penat.huu
Ainim Rashihah Ainim Rashihah 14 Ogos, 2013 01:27
Dah start keje? Saya start keje khamis ni..dah lama cuti raya, kemalasan nk pergi keje melanda..adoi.haha
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 14 Ogos, 2013 08:21
Buat kenangan! Kalau rasa nak raya lagi, tengok balang kuih tu pun dah cukup.
Lieza Nordin Lieza Nordin 14 Ogos, 2013 13:34
heheheh... =) jalan busy giler.. heee! slmt keje balik... ^^
Akupenghibur.com Akupenghibur.com 15 Ogos, 2013 17:48
hehehe memang jalan sekarang jem :) samalah banyak tempat nak pergi nie :)
Akupenghibur.com Akupenghibur.com 15 Ogos, 2013 18:04
hehehhe acik pon banyak rumah kawan tak beraya lagi :) jom beraya lagi :)