12 Ogos 2013

Bila Habis Cuti Raya

Assalamualaikum..


Hari ini dah nak balik.. Esok kena kerja lak.. Mood raya n duk rumah tak habis lagi ni.. Rumah kawan2 pun masih ada tak pergi lagi ni.. Rasa menyesal lak tak pergi.. Maaf ye korang semua.. Mesti hari ni ramai yang nak balik kan.. Jem la jalan hari ni.. Bila fikir pasal jem2 ni.. Lagi la malas aku nak balik.. 

Apa la motif letak picture biskut raya..haha.. Bila balik sana takleh la aku makan biskut lagi.. Letak dalam blog buat kenangan raya tahun ni.. hehe.. 

Mungkin tak sempat blogworking blog korang dalam 2,3 hari ni.. Salam syawal semua..


9 comments:

  1. salam syawal juga..

    hihi..tau xpe..harini pun msti ramai baru balik..

    BalasPadam
  2. fae x excited sgt nak raya. yet fae malas nak go back to campus rabu ne. haha.

    BalasPadam
  3. selamat bertugas semula jie...hati2 memandu..

    BalasPadam
  4. Dah start keje? Saya start keje khamis ni..dah lama cuti raya, kemalasan nk pergi keje melanda..adoi.haha

    BalasPadam
  5. Buat kenangan! Kalau rasa nak raya lagi, tengok balang kuih tu pun dah cukup.

    BalasPadam
  6. heheheh... =) jalan busy giler.. heee! slmt keje balik... ^^

    BalasPadam
  7. hehehe memang jalan sekarang jem :) samalah banyak tempat nak pergi nie :)

    BalasPadam
  8. hehehhe acik pon banyak rumah kawan tak beraya lagi :) jom beraya lagi :)

    BalasPadam