Syok Layan Oh My English

Assalamualaikum..

Google punya

Hai korang. sudah masuk hari ke 18 kita berpuasa.. Tinggal 12 hari jer lagi sebelum Syawal menjelma.. Seronok puasa dekat kampung ni.. Semenjak duduk kampung, Kerja aku banyak tengok TV jer.. 

Dalam 4 hari ni.. Aku banyak tengok citer Oh My English jer.. Syok layan citer tu.. Kelakar jer.. Sambil2 tu boleh jugak balajar bahasa inggeris.. Ni semua pasal budak kecil tu la.. Sepupu aku.. Pukul 6 jer.. Mesti dia ada.. Aku pun tumpang la sekali..haha..

Lagu diorang pun best.. Tak silap aku tajuk lagunya Together nyanyi Sleeq.. Video muziknya memang terbaik la.. Esok episod final kan.. Sudah nak habis citer ni.. Aku baru je ada feel nak tengok.. Bila layan citer ni kan.. Rasa nak sekolah balik jer..haha...

{ 16 comments.. read them below or add one }

Kathy Rbain Kathy Rbain 27 Julai, 2013 23:04
tak pernah tengok lagi ni jie...
Nurfaezah Abdullah Nurfaezah Abdullah 27 Julai, 2013 23:49
let's learn english so we can communicate way more better :D hahahaha
Alyn Roslan Alyn Roslan 27 Julai, 2013 23:51
selamat menjalani ibadah puasa..:)
Bin Muhammad Bin Muhammad 28 Julai, 2013 01:07
Xberkesempatan nak tengok tv...tapi ini rancangan yg bagus utk mempelajari english
Qristallove Souti Qristallove Souti 28 Julai, 2013 01:14
English merupakan salah satu subjek yang agak tercorot dalam mata pelajaran ku.. huhu...
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa 28 Julai, 2013 19:19
Salah satu cara hendak mempelajari bahasa Inggeris orang cakap menonton TV dan dengar lagu dalam bahasa Inggeris.
coklat susu coklat susu 29 Julai, 2013 06:46
mmg best pun...part yg paling best trlps tgk final smlm -.-"
Ainim Suju Ainim Suju 29 Julai, 2013 23:25
anak buah saya datang hujung minggu hari tu sibuk dok layan drama ni..mmg tak dapat nak tengok cite lain dah
Jie Susanos Jie Susanos 30 Julai, 2013 15:11
huhu..smpi skrg pn blum pndai2 g..
Jie Susanos Jie Susanos 30 Julai, 2013 15:22
hehe..xsmpat hbis tgk final..