Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera

Assalamualaikum..

kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.

Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)

{ 9 comments.. read them below or add one }

Abe Kie Abe Kie 05 Julai, 2013 14:31
good luck! rasa mcm nak join la..
Bin Muhammad Bin Muhammad 05 Julai, 2013 17:13
Selamat bersegmen, semoga berjaya dan matlamat tercapai. Good luck...
Mieya Atiera Mieya Atiera 06 Julai, 2013 00:05
Terima kasih sudi join segmen Mieya. URL BLOG akan dmasukkan di bloglist sejurus lepas segmen tamat. BTW, good luck and all the best ya !
coklat susu coklat susu 15 Julai, 2013 23:49
dari segmen yang sama jugak :) hee
Deqla Manjew Deqla Manjew 29 Julai, 2013 07:44
singgah dari segmen yg sama. dah follow blog awk. jemput singgah ke blog sy. =)

http://norumara.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera_26.html
Nadya Dyana Nadya Dyana 31 Julai, 2013 09:44
dari segmen yang sama hehe
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

jemput singgah :)